Sari la conținut
Home » După ce l-a salvat dintr-o clădire abandonată, un polițist decide să adopte cățelul adorabil!

După ce l-a salvat dintr-o clădire abandonată, un polițist decide să adopte cățelul adorabil!

  • de

După ce l-a salvat dintr-o clădire abandonată, un polițist decide să adopte cățelul adorabil!

Cățelul a fost salvat dintr-o proprietate abandonată din New York!

Animalele de companie care sfârșesc abandonate de foștii lor stăpâni sunt nevoite să treacă printr-o serie de emoții pe care nu le-au trăit niciodată. Schimbarea bruscă de la confortul unei familii și al unui adăpost le provoacă o adevărată depresie.

Pentru Joshua Sailor, apelul potrivit căruia trebuia să verifice o clădire abandonată din oraș i-a adus o surpriză uimitoare în viață. El a găsit un câine care era închis într-o cameră mică. Patrupedul, în vârstă de opt luni, se uita la ofiţer cu ochi trişti şi neajutoraţi.

Câinele din rasa PitBull, avea un lanţ gros în jurul gâtului şi era legat de calorifer. Nu avea loc decât să se ridice şi nimic altceva. De asemenea, era slăbit și era la un pas să își piardă viața din cauza lipsei de hrană și apă.

În acel moment, ofiţerul şi-a dat seama că nu îl poate părăsi. Fiind o femelă, a numit PitBull-ul Mila şi a dus-o la ASPCA (American Society for the Prevention of Cruelty to Animals) pentru a fi examinată şi tratată.

Cățelul
Cățelul

Când Sailor a scos animalul din clădirea abandonată, acesta i-a aruncat o privire de parcă ar fi vrut să spună:

„Mulţumesc că m-ai salvat de acolo”.

După ce a arătat îmbunătăţiri ale stării sale de sănătate, cei doi s-au reunit şi acum sunt inseparabili.

„A fost ca atunci când te trezeşti în dimineaţa de Crăciun şi descoperi cadourile.”, a spus Sailor. „Avea nevoie de mine şi eu de ea”.

Urmăriţi videoclipul de mai jos, pentru a afla mai multe despre acest caz incitant:

Cu siguranță cei doi vor deveni cei mai buni prieteni, iar cățelul își va arăta recunoștința toată viața față de omul cu suflet mare.