Sari la conținut
Home » O adevărată surpriză după ce și-a găsit telefonul pierdut. Un tânăr a rămas mut de uimire…

O adevărată surpriză după ce și-a găsit telefonul pierdut. Un tânăr a rămas mut de uimire…

O adevărată surpriză. Un bărbat din Malaezia a avut parte de o adevărată surpriză după ce și-a găsit telefonul pierdut. 

Zackrydz, un student în vârstă de 20 de ani, a declarat pentru BBC că a găsit filmări și selfie-uri cu o maimuță pe telefonul pe care l-a pierdut și pe care l-a găsit în jungla din spatele casei unde locuiește.

Zackrydz că și-a dat seama că smartphone-ul său dispăruse când s-a trezit dimineața.

„Nu am găsit niciun semn de efracție sau de jaf. Singurul lucru la care am putut să mă gândesc este acela că la mijloc a fost un fel de vrăjitorie”, a spus studentul din Batu Pahat.

După ce și-a regăsit telefonul, primul lucru pe care l-a descoperit în el a fost clipul în care o maimuță pare că încearcă să mănânce telefonul. Maimuța poate fi văzut uitându-se în cameră, iar pe fundal se văd frunze verzi strălucitoare și se aud păsări care cântă. În telefon a mai găsit mai multe imagini din junglă.

Momentul a  fost distribuite masiv pe rețelele sociale de când Zackrydz Rodzi l-a postat pe Twitter.

Zackrydz a spus că telefonul său a fost pierdut până duminică după-amiază, când tatăl său a observat o maimuță în spatele casei lor. Când a sunat din nou pe telefon, i-a auzit soneria din junglă. Când s-a dus să caute, l-a găsit murdar, sub un palmier.

Tânărul este foarte surprins de ceea ce s-a întâmplat. În zona în care locuiește maimuțele din apropierea zonelor urbane sunt liniștite și nu a existat nici un caz de „furt” săvârșit de o primată. Acum suspectează că maimuța a intrat în casă printr-o fereastră deschisă și a ajuns și în camera lui de unde a luat telefonul.