Sari la conținut
Home » O adevărată lecție de viață! Un pui de tigru și un câine sunt de nedespărțit

O adevărată lecție de viață! Un pui de tigru și un câine sunt de nedespărțit

O adevărată lecție de viață! Angajații de la o grădină zoologică din Rusia au făcut publică relația de prietenie pe care un câine a legat-o cu un pui de tigru. Deși pare contra firii lucrurilor, cele două animale din specii diferite se înțeleg de minune și sunt de nedespărțit. Olga Prokhorovaa vorbit despre împrejurările în care s-au cunoscut cele două animale.Puiul de tigru a fost adus pe lume luna trecută la o grădină zoologică din Rusia, dar atât el, cât şi ceilalţi doi fraţi ai săi au fost respinşi de mama lor. Pentru a rezolva această tragedie, angajații au căutat soluții.

A fost foarte dificil mai ales în primele săptămâni

„A fost foarte dificil mai ales în primele săptămâni când nu mai era lângă mama lui, pentru că nu înțelegea de ce nu mai e hrănit cu lapte matern, ci cu lapte de capră. Împreună cu medicul veterinar îi pregătim laptele de capră în care punem mai multe vitamine și diverse probiotice”, spune Olga Prokhorova, angajat zoo.

Starea de sănătate a puiului de tigru este analizată regulat de medicul veterinar

„Starea lui este foarte bună, temperatura corpului este normală, membrana mucusului este bună, nu are probleme de vedere. Este un pui sănătos, gata să exploreze mediul”, a declarat medicul veterinar care se ocupă de animalele de la zoo.Cum fraţii lui au fost deja donaţi unei alte grădini zoologice, tigrişorul avea nevoie de un tovarăş de joacă. Aşa că, îngrijitorii i-au adus pe cineva care avea deja experienţă cu animalele de altă rasă.Ekaterina Sushenkova, managerul grădinii zoo, a declarat că patrupedul a mai fost ”bonă” pentru câteva pisici : ”În trecut, acelaşi câine a mai participat la un alt experiment asemănător în care a fost foarte prietenos şi loial cu câteva pisici, aşa că acum l-am pus în aceeaşi cuşcă cu puii de tigru şi s-a integrat imediat în noul peisaj”, potrivit Pro TV.