Sari la conținut
Home » Prietenia care ține o viață. Cățelușul care nu vrea să se despartă de jucăria sa

Prietenia care ține o viață. Cățelușul care nu vrea să se despartă de jucăria sa

câine din rasa pug; sursă foto: New York Post

Prietenia care ține o viață. A fost nevoie doar de trei cuvinte pentru a schimba traiectoria salvatorului de câini Suzette Hall.

De îndată ce a auzit o voce emoționată strigând „L-am prins” prin telefon, fondatoarea organizației de salvare a câinilor Logan’s Legacy a alergat spre I-710 din Los Angeles.

Povestea cățelușului

Un cățeluș adormit, Sursa foto: rolda.ro
Un cățelus care aproape a adormit

Hall și partenerii ei de salvare își petrecuseră ultimele săptămâni încercând, fără succes, să prindă în capcană un câine speriat, eșuat pe marginea autostrăzii.

Vecinii au confirmat că se afla acolo de luni de zile. Însă,  nimeni nu s-a putut apropia suficient de mult pentru a-l salva.

„Plângea și lătra pentru ca oamenii să îl observe”, a declarat Hall.

Locuitorii au observat cățelul atunci când a apărut prima dată în luna mai și au început să lase mâncare pentru el. După ce se servea cu câteva crochete, băiețelul trist se întorcea pe marginea autostrăzii și adormea singur.

Până într-o zi, când cineva i-a oferit prima sa jucărie.

Cel mai bun prieten

Câinele, pe care Hall l-a numit mai târziu Bruce, avea în sfârșit pe cineva care să-l însoțească afară.

Hall a fost chemată în cele din urmă să ajute la salvarea lui Bruce câteva săptămâni mai târziu. Salvatoarea a auzit despre porcușorul de jucărie iubit de Bruce. Văzându-l cum interacționează cu prietenul său scârțâitor i-a topit inima.

„Erau atât de multe momente când credea că nu ne uităm și se juca cu porcușorul lui”, a spus Hall. „Îl arunca în aer și îl prindea, apoi alerga cu el”.

Chiar și noaptea, Bruce se asigura că porcul nu pleacă nicăieri.

Prietenia care ține o viață

Un câine care se joacă cu coada sa
Un cățelus care se învârte după propria lui coadă

După săptămâni de încercări eșuate, un vecin l-a prins în cele din urmă pe Bruce în curtea lor.

Când au sunat-o pe Hall pentru a-i împărtăși vestea bună, salvatoarea a sărit în furgoneta ei și a accelerat spre autostradă.

Câteva momente mai târziu, Hall era în drum spre Camino Pet Hospital cu Bruce în remorcă. Dar cineva special lipsea.

Genavie Ochoa, o femeie care se împrietenise cu Bruce pe stradă și care a ajutat-o pe Hall la salvare, a sosit mai târziu în acea zi cu jucăria în mână.

Bruce a fost încântat să-și vadă prietenul uman, dar fața i s-a luminat imediat ce și-a dat seama ce avea ea. La scurt timp după ce a fost salvat, Bruce a fost împerecheat cu o familie adoptivă iubitoare.

El a tropăit fericit în casa sa temporară purtând în brațe porcușorul său de jucărie. Acesta este în continuare cel mai bun prieten al său, conform thedodo.

Hall speră să găsească în curând familia perfectă pentru Bruce. Există o condiție specială: „Trebuie neapărat să îi găsim o casă pentru totdeauna – iar porcul său trebuie să meargă cu el!”.