Sari la conținut
Home » Nu mică i-a fost mirarea! O femeie a adoptat un pui de pisică abandonat, câteva zile mai târziu a chemat poliția

Nu mică i-a fost mirarea! O femeie a adoptat un pui de pisică abandonat, câteva zile mai târziu a chemat poliția

alphacoders.vom

Un bun samaritean din California a avut parte de o surpriză pe măsura sufletului ei. Femeia a avut parte de o descoperire incredibilă care a lăsat-o fără grai. 

Aceasta a găsit pe stradă ceea ce ea credea că este un pui de pisică abandonat. Miloasa din fire, ea s-a gândit să îi ofere un adăpost și toate condițiile necesare. Însă, la câteva săptămâni distanță aceasta a fost nevoită să cheme poliția deoarece ”pisicul” era de fapt un animal sălbatic.

Pisicuța cu blana vopsită

În mod cert mulți dintre iubitorii de animale au recurs la asemenea gesturi, cel puțin odată. 

O femeie din California a observat în drumul ei un pui de pisică abandonat. Nu a stat prea mult pe gândrui și l-a adoptat numaidecât. Însă câteva săptămâni mai târziu, când a realizat ce făcuse a fost nevoită să cheme poliția.

Poliția din Rocklin, California a postat pățania femeii pe rețeaua de socializare Facebook, care a devenit virală la fel de repede cum a decis femeia în cauză să adopte presupusa pisicuță. 

”Un locuitor din Rocklin a avut parte de o surpriză săptămâna trecută, după ce și-a dat seama că un pisoi mic pe care îl salvase s-a dovedit a fi un pui de vulpe”, a scris departamentul de poliție în postarea lor, care include o fotografie a animalului mic și negru luat de femeie de pe stradă.

Aceasta ne-a sunat îngrijorată, iar noi am contactat controlul animalelor pentru ca puiul să primească îngrijiri de specialitate”, au scris polițiștii pe Facebook.

Puiul de vulpe a fost preluat de autoritățile competente

Puiul de vulpe a fost preluat de autoritățile care se ocupă de controlul animalelor. Animăluțul are acum parte de îngrijire de specialitate fiind cazate la Gold Country Wildlife Rescue.

Pentru evitarea situațiilor de genul, Departamentul de Poliție din Rocklin a postat și câteva sfaturi pentru cetățenii care găsesc în calea lor animale rănite. Polițiștii recomandă anunțarea imediată a organizațiilor care se ocupă de animalele sălbatice și să nu hrănească viețuitoarele sălbatice.

Păstrați animalul într-un loc cald, întunecat, liniștit, departe de copii și animale/animale de companie. Apoi duceți-l imediat la cel mai apropiat centru de reabilitare a vieții sălbatice”, au menționat oamenii legii.