Animalele sălbatice, mai inteligente ca oricând! Urșii bruni sunt inteligenți și au capacitate de a se adapta extrem de repede, lucru ce le-a  asigurat supraviețuirea în sălbăticie până în ziua de azi. Munții și pădurile au fost mereu casă primitoare pentru  aceste animale impresionante, însă lipsa hranei sau curiozitatea i-a împins către zonele urbane.

Urșii în căutare de hrană nu țin cont de nimic. Ei s-au obișnuit să caute peste tot ceva de mâncare și se furișează în gospodăriile oamenilor. Însă un urs s-a dus la sigur, de parcă ar fi știut că ușa unei mașini este deschisă.

Momentul a fost surprins de o familie din South Lake Tahoe, California. Deodată, lângă una dintre case, a apărut un urs brun lângă un camion. Bărbatul din video a început să claxoneze pentru a alunga ursul, dar acesta nu s-a speriat! Chiar a deschis ușa mașinii și a intrat în ea. Apoi a închis ușa la loc, ca nimeni să nu observe că se află la ”furat”.

Momentul s-a viralizat pe Youtube.

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da