Sari la conținut
Home » Nimic nu a putut opri un șofer atunci când a observat mai mulți câini afară, în timpul unei furtuni!

Nimic nu a putut opri un șofer atunci când a observat mai mulți câini afară, în timpul unei furtuni!

  • de

Nimic nu a putut opri un șofer atunci când a observat mai mulți câini afară, în timpul unei furtuni!

Gest impresionant pentru mai mulți câini fără adăpost!

Când un şofer de autobuz a văzut doi câini rătăcind prin bălţile pline cu apă rece de ploaie şi tremurând de frică, el a făcut ceva ce ar face orice fiinţă umană cu inimă mare.

În aceste condiții, un bărbat a simțit nevoia să intervină pentru a ajuta animalele de pe stradă.

Cu siguranță că astfel de gesturi sunt extrem de apreciate de către animale noastre de companie, în special cele care trăiesc de pe stradă. Spre norocul lor, există și oameni care își răpesc din timpul lor pentru a oferi ajutor.

Gestul plin de bunătate al şoferului de autobuz s-a răspândit rapid, ajungând în cele din urmă şi la conducerea companiei de transport, care a făcut o declaraţie publică, reiterând politica lor strictă „fără animale”, dar precizând că în acest caz susţin ceea ce a făcut şoferul.

În oraşul Buenos Aires, Argentina, o puternică furtună torenţială a cuprins pe toată lumea.

Numai că legile şi reglementările orașului privind serviciul de transport public local nu permit accesul animalelor la bordul autovehiculelor. Totuşi, acest lucru nu l-a împiedicat pe şoferul autobuzului să protejeze animalele speriate de furtună.

Câini
Câini

Din fericire, șoferul nu a fost sancționat, iar animalele s-au putut bucura de un adăpost temporar!

Pentru orice animal, sunetul tunetelor şi al ploii puternice reprezintă un adevărat chin, mai ales pentru cele care îşi duc existenţa pe străzi.