Sari la conținut
Home » Un tânăr a decis să îmbine utilul cu plăcutul! Lese pentru câini din frânghii folosite

Un tânăr a decis să îmbine utilul cu plăcutul! Lese pentru câini din frânghii folosite

  • de
Câini

Din cuprinsul articolului

Un tânăr a decis să îmbine utilul cu plăcutul! Lese pentru câini din frânghii folosite.

Ajutor pentru o mulțime de câini!

Pentru Alexander Tsao, un tânăr pasionat de alpinism și mare iubitor de animale, ideea de a refolosi frânghiile utilizate pentru a face lese pentru câini i-a deschis o oportunitate în viață.

În acest fel, nu numai că funiile sunt reciclate, dar vor deveni utile şi animalelor din adăposturile situate lângă casa lui din Redmond, Washington.

 „Ajutorarea animalelor este deosebit de importantă pentru mine şi este ceea ce mă motivează cu adevărat. Atunci când oamenii ne cumpără lesele, sunt încântaţi nu doar să primească un produs de calitate pentru animalul lor de companie, dar şi să contribuie la adăposturile de animale şi la protecţia mediului”.

cățel
cățel

După ce a constatat în repetate rânduri că frânghiile, odată uzate, ajung să fie aruncate, Alexander a decis să găsească o soluţie care să le repună în folosinţă.

Alexander a început să strângă frânghii şi din economiile sale a creat primele lese lucrate manual. Ulterior, le-a pus la vânzare pe un site pe care l-a creat special pentru proiectul său.

lese pentru câini
lese pentru câini

Profiturile din vânzări au fost donate către mai multe adăposturi de animale şi organizaţii caritabile. Pe parcursul a numai doi ani, Alexander a reuşit să vândă 800 de lese, donând peste 30.000 de dolari tuturor entităţilor de pe lista sa.

lesă
lesă

Pe lângă vânzarea leselor, Alexander şi-a extins proiectul şi a creat o linie de hanorace şi tricouri, pe care sunt imprimate logo-urile Rocks2Dogs, însă afacerea va fi extinsă în curând.

afacere cu lese pentru câini
afacere cu lese pentru câini