Sari la conținut
Home » Timpul liber, ocazia perfectă pentru un polițist de a ajuta câinii fără stăpân!

Timpul liber, ocazia perfectă pentru un polițist de a ajuta câinii fără stăpân!

  • de
Câinii

Timpul liber, ocazia perfectă pentru un polițist de a ajuta câinii fără stăpân!

Câinii fără stăpân au parte de un ajutor cu totul special!

Pentru Hector Garrido, ofiţer de poliţie în San Pedro de la Paz, Chile, dragostea față de animalele de companie nu are limită. Deşi o mare parte din zi se află în sujba legii, când are timp nu uită niciodată să hrănească un grup de câini fără stăpân. Totul a început în urmă cu opt ani, atunci când acesta a rămas impresionat de soarta bietelor ființe de pe stradă.

polițist

Şef adjunct al poliţiei locale, Hector Garrido Sagredo asigură de 30 de ani liniştea şi bunul mers al comunităţii din San Pedro de la Paz. Mulţi pot spune că este un om care s-a dedicat întotdeauna binelui concetăţenilor săi. Însă de-a lungul vieţii, Hector a mai demonstrat şi în alt mod că are o inimă generoasă faţă de cei care au cel mai mult nevoie de el.

animale de companie

De fapt, începând din 2011, împreună cu alţi colegi din poliţia locală, Hector le-a oferit hrană şi medicamente gratuite tuturor câinilor vagabonzi din oraş. Şi aceste fapte le-a repetat de fiecare dată când a avut ocazia. Nu este ceva neobişnuit să auzi localnicii spunând că poliţistul îşi petrece o bună parte din timpul său liber vizitând câinii vagabonzi, momente în care le asigură hrană, apă, dar şi multă afecţiune.

 

Un model exemplar de funcţionar public pentru toţi cetăţenii oraşului în care locuieşte şi de dragoste necondiţionată faţă de animalele aflate în dificultate.

El nu a putut să rămână indiferent la nevoile bietelor animale de pe stradă, iar cu siguranță că gestul său va continua pentru mulți ani de acum înainte. O poveste extrem de frumoasă care dovedește din nou dragostea oamenilor pentru animalele de companie.

Câinii
Câinii