De 3987 Vizualizari

Motan celebru concediat! Motivul? Era prea leneş

Motanul Larry este vedeta tabloidelor britanice

Motan celebru concediat! Motivul? Era prea leneş!

Deşi este celebru, nu este prea bine văzut, dar acest lucru nu îi strică la popularitate. Iar povestea lui nu numai că stârneşte zâmbete, dar poate fi oricând subiectul unui film drăguâ pentru copii şi nu numai. Larry a „funcţionat” o vreme pe funcţia de „principal vânător de şoareci” la reşedinţa premierului britanic, David Cameron. A fost concediat nu demult, deoarece era prea leneş: timp de un an şi jumătate, pisica a prins doar un şoarece!

Prins sforăind

Simpaticul Larry a fost angajat în februarie 2011, datorită unor recomandări excelente. Mai târziu, s-a dovedid că în loc să vină de hac rozătoarelor, Larry îşi petrecea timpul mai mult dormind. Motanul alb cu gri a fost adoptat în 2011, din cel mai mare adăpost pentru animalele fără stăpân din Londra, deoarece era lăudat ca fiind un mare vânător de şoareci. Dar, după cum a mărturisit şi David Cameron la postul de televiziune BBC, după ce a ucis trei şoareci în câteva luni, activitatea felinei a intrat pe o pantă descendentă.

Cariera sa a luat o întorsătură urâtă în momentul în care a fost prins sforâind pe un scaun în mijlocul zilei chiar de prim-ministrul britanic. Motanul a fost înlocuit cu pisica Frey, deţinută de cancelarul britanic George Osborne. Cu toate acestea, Larry a fost lăsat să locuiască în continuare în reşedinţa de pe Downing Street. Iar motivul este impresionant: „Larry a fost păstrat, deoarece „aduce bucurie multor oameni!”.

Autor: Roxana Roseti

2 Comentarii

  1. FELICITARI PENTRU ARTICOL :)

  2. Motanul prinsese toți șoarecii si dormea sau locuința politicianului e infestată cu șoareci?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X