Sari la conținut
Home » Momentul emoționant în care un câine se bucură pentru prima oară în viață de libertate!

Momentul emoționant în care un câine se bucură pentru prima oară în viață de libertate!

  • de

Momentul emoționant în care un câine se bucură pentru prima oară în viață de libertate!

Toată lumea a rămas impresionată de bucuria unui câine care a putut să alerge liber prin curte!

Un biet animal de companie a avut parte de o viață extrem de complicată, pe care nu ar fi trebuit niciodată să o experimenteze. Pe nume Buster, câinele a fost legat cu un lanț mult prea strâns pentru a respira cum trebuie, fără să mai amintim de imposibilitatea de a se deplasa normal.

El își plângea amarul în fiecare zi, fiind invidios pe restul animalelor care putea să se deplaseze în voie. Puțina mâncare pe care o primea nu era suficientă pentru o dietă cât de cât echilibrată, și din această cauză el a fost afectat de diferite probleme de sănătate.

Din fericire, cei de la PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) l-au descoperit pe Buster şi au vorbit cu stăpânii săi. Au fost de acord să renunţe la el, astfel încât PETA să-i poată găsi o casă mai bună, după ce au decis să îi împărtășească povestea pe rețelele de socializare.

A primit ajutor medical pentru diverse probleme, o baie caldă atât de necesară şi multă dragoste. A fost pentru prima oară când a cunoscut ceea ce înseamnă dragostea cu adevărat, fiind extrem de surprins că oamenii pot face și gesturi pline de empatie, nu doar răutate gratuită.

PETA a găsit o nouă casă pentru Buster, iar ziua în care a mers să-şi întâlnească proaspăta mama adoptivă a fost un episod care a topit inimile tuturor. Din fericire, momentul respectiv a fost surprins pe video.

câine
câine

De acum înainte, noua familie a patrupedului îi va oferi o viață exact așa cum merită, fără să mai fie nevoit să simtă lanțul mult prea strâns în jurul gâtului.