Sari la conținut
Home » Momentul emoționant în care un bărbat primește un cățel Husky drept cadou!

Momentul emoționant în care un bărbat primește un cățel Husky drept cadou!

  • de
cățel Husky

Momentul emoționant în care un bărbat primește un cățel Husky drept cadou!

Cu siguranță nu se aștepta să primească un cățel Husky de ziua lui!

Dragostea față de animalele de companie nu are limite, asta mai ales când nu ai avut niciodată un asemenea prieten în viața ta. Situația următoare este una similară, însă totul avea să se schimbe cu ocazia zilei de naștere a unui soț și tată a doi copii.

Visul bărbatului a fost mereu să aibă un cățel Husky, iar după 15 ani de așteptare, atunci când situația financiară și locuința a permis o asemenea decizie, soția lui a decis să îi facă o surpriză cu totul deosebită.

cățel
cățel

Potrivit declarațiilor sale, femeia a decis să îi facă acest cadou, fiind conștientă de cât de mult acesta își dorește să aibă un animal de companie în viață:

„În ultimii 15 ani, soţul meu şi-a dorit întotdeauna un Husky. De curând ne-am mutat şi aveam nevoie de spaţiu pentru a adopta unul, aşa că l-am surprins la împlinirea celor 31 de ani cu un căţeluş. Nu am putut sărbători marea sa aniversare de 30 de ani de anul trecut datorită faptului că locuiam în New York şi totul a fost închis.”

cățel Husky
cățel Husky

Videoclipul de mai jos îl prezintă pe acesta în momentul în care își deschide cadoul, moment în care îi apare în fața ochilor un adorabil patruped din rasa Huskey.