Sari la conținut
Home » Un cățel Husky pierdut a fost identificat de familie printr-o particularitate a sa deosebită!

Un cățel Husky pierdut a fost identificat de familie printr-o particularitate a sa deosebită!

  • de

Un cățel Husky pierdut a fost identificat de familie printr-o particularitate a sa deosebită!

Patrupedul a impresionat pe toată lumea cu talentul său!

Renumiţi mai ales datorită ochilor lor albaştri și a personalității de familiști, câinii din rasa Husky pot deveni animalul de companie perfect pentru cine își dorește așa ceva.

Un Husky Siberian a fost raportat ca fiind dispărut de către proprietarul său, care locuiește în orașul Beer Șeva din sudul Israelului, potrivit Daily Mail.

 

Un câine similar unui anunț postat pe rețelele de socializare a fost găsit de un grup de adolescenți, iar ofiţerii au transportat patrupedul la o secție de poliţie din afara orașului.

Chemat să îl identifice, stăpânul său le-a spus că există o cale rapidă şi uşoară de a-i identifica câinele. Apoi i-a rugat pe ofiţerii de poliţie să pună pe telefon cântecele preferate ale câinelui.

 

Ei i-au pus câinelui pe telefon genericul emisiunii sale preferate de la televiziunea israeliană „Shemesh”, iar ceva uimitor s-a întâmplat într-o clipită!

Husky-ul siberian a reacţionat imediat când a auzit cântecele favorite ale sale şi ale stăpânului său și a început să cânte.

Ofiţerii au fost bucuroşi să-i comunice proprietarului că i-au găsit patrupedul.

„Am plâns tot drumul până aici”, a mărturisit bărbatul îmbrăţişându-şi câinele şi vorbind cu ofiţerii. „Bietul de tine. Mulţumesc, vă mulţumesc enorm!”

Un cățel Husky a impresionat pe toată lumea!