Sari la conținut
Home » Michelle Pfeiffer a salvat din nou un câine! Cum îl cheamă pe noul animal de companie al starului de la Hollywood

Michelle Pfeiffer a salvat din nou un câine! Cum îl cheamă pe noul animal de companie al starului de la Hollywood

foto: Daily Mail

Cu o carieră de peste 40 de ani în cinematografie, actrița hollywoodiană Michelle Pfeiffer a devenit legendară pentru interpretările sale nominalizate la Oscar în diverse personaje.

În ciuda a ceea ce crede Academia, noi susținem că cea mai de neuitat interpretare a lui Pfeiffer, atât pentru iubitorii de animale, cât și pentru cei de benzi desenate, este cea a lui Catwoman. Poate de aceea suntem atât de încântați să aflăm că Pfeiffer a acceptat un nou rol de mamă de câine pentru un cățeluș salvator.

Warner Bros. Pictures / Sunset Boulevard / Corbis / Getty Images
Michelle Pfeiffer; Warner Bros. Pictures / Sunset Boulevard / Corbis / Getty Images

De la femeia pisică la Cat Lady

Au trecut mai bine de trei decenii de când Pfeiffer a îmbrăcat costumul ei iconic de pisică pentru rolul Selinei Kyle din „Batman Returns” din 1992. Imaginea ei ca și Catwoman nu este una pe care o putem uita, ceea ce face dificilă asocierea ei cu alte animale decât prietenii noștri felini. (Cu excepția, poate, a unei păsări, dacă, din păcate, preferi să ai permanent întipărită în memorie scena în care Catwoman înghite una vie).

Pfeiffer însăși joacă în acest personaj, cu o biografie pe Instagram pe care scrie „Cat Lady”. Bineînțeles, cuvintele sunt probabil un dublu sens, deoarece ea este, într-adevăr, o doamnă cu pisică. În ianuarie 2019, Michelle Pfeiffer chiar a împărtășit o postare pe Instagram cu o legendă: „Se moștenește în familie 😉 Faceți cunoștință cu Bella Blue, femeia pisică din casa noastră”. Videoclipul arată o pisică cu părul lung care îi linge fața lui Pfeiffer. Al doilea clip inclus în postare este din scena memorabilă în care Pfeiffer, în rolul Catwoman, îi linge fața lui Batman.

Catwoman salvează un câine Chihuahua

La începutul acestei săptămâni, Michelle Pfeiffer a apelat din nou la Instagram pentru a împărtăși vestea noului ei cățeluș salvator, Dot. Fotografia postată de Pfeiffer o arată pe aceasta stând pe o peluză însorită, cu picioarele încrucișate, sărutând și îmbrățișând un cățeluș micuț, cu părul alb. Cățelul perfect este un amestec de Terrier și Chihuahua. În legendă, Pfeiffer a scris: „Salutați-o pe Dot, noua surioară a lui Bella. Mulțumim @tobiessmalldogrescue pentru această fetiță foarte specială”.

Actrița și-a găsit cățelul la Tobie’s Small Dog Rescue din Los Angeles. Organizația non-profit se mândrește cu procesul lor de găsire a familiei perfecte cu un câine aflat în nevoie. Procesul de adopție cere o vizită personală, precum și o inspecție la domiciliu. Tobie’s Small Dog Rescue are ca prioritate asigurarea compatibilității și siguranței câinelui cu noii săi părinți. Site-ul lor menționează, de asemenea, că taxele de adopție variază între 200 și 600 de dolari. Costul ajută la acoperirea serviciilor de sterilizare, a vaccinărilor și a microcipării cățeilor.

Prietenii blănoși ai lui Michelle Pfeiffer

Dot nu este primul animal de companie care își găsește un cămin alături de eterna noastră Catwoman. Alți căței au avut vieți lungi și fericite alături de Pfeiffer, care își consideră, pe bună dreptate, animalele de companie ca fiind membri ai familiei.

Anul trecut, de Ziua Națională a Câinelui, Pfeiffer a adus un omagiu celor trei câini care au plecat: Bear, Fred și Lucy. Nu a fost prima dată când Fred, pudelul lui Pfeiffer, și-a făcut apariția pe rețelele sale de socializare. Cu doi ani înainte, când Freddie, așa cum îl numea ea cu afecțiune, a murit la vârsta de 18 ani, a fost omagiat într-o altă postare.

Se pare că Pfeiffer a fost răvășită de durere. Potrivit People, pierderea a lovit-o mai tare, deoarece a venit în plină pandemie COVID-19. A fost într-un moment în care actriței îi era deja dor de copiii ei, deoarece toată lumea se izola unii de alții în acele zile de început.

Celebritățile adoptă, nu cumpără

Poate că trebuie să mulțumim rețelelor de socializare pentru tendința ca din ce în ce mai multe celebrități să aleagă să adopte în loc să facă cumpărături pentru noii lor prieteni cu blană. Recent, vedeta din Anatomia lui Grey, Ellen Pompeo, o cunoscută iubitoare de animale, a fost prezentată pe Instagramul unei alte salvări din L.A. În postarea lor, Pompeo poza cu cel mai nou cățeluș al ei, un amestec de chihuahua și pudel, numit Tom.

La începutul acestei luni, actrița Millie Bobby Brown, nominalizată la Emmy, a intrat, de asemenea, pe rețelele de socializare pentru a împărtăși imagini cu cei doi căței pe care i-a adoptat într-un cărucior pentru câini. Oricare ar fi motivația, noi suntem încântați să vedem patrupezi care își găsesc case.

Dacă sperați să schimbați viața unui cățel de salvare, așa cum au făcut-o Michelle Pfeiffer și alte celebrități, există organizații minunate în apropierea dumneavoastră care caută părinți adoptivi și adoptivi pentru câini. Înainte de a începe căutarea, nu uitați să consultați ghidul nostru pentru a găsi adăpostul de animale potrivit, informează dogtime.com.