Sari la conținut
Home » Metode eficiente pentru a menține animalele de companie în formă. Parcul pentru câini nu este o soluție

Metode eficiente pentru a menține animalele de companie în formă. Parcul pentru câini nu este o soluție

Poate fi o provocare să îi menții pe prietenii blănoși în același timp exersați și răcoroși atunci când vremea se încălzește, dar este posibil să găsești acel mediu fericit.

Menținerea rutinei ideale a câinelui dumneavoastră este și mai dificilă în acele zile sufocante în care nu aveți chef să faceți mare lucru. Este suficientă o plimbare scurtă?

Rase de câini care au nevoie de mai multă mișcare

Aveai idee că o plimbare nu este suficient exercițiu pentru a menține majoritatea câinilor fericiți, sănătoși și ocupați? Deși este logic că diferite rase de câini vor avea nevoi diferite, ar putea fi o surpriză să aflați cât de mult exercițiu au nevoie câinii zilnic.

Antrenorul de câini Antonio Diaz, care paote fi găsit pe Instagram sub pseudonimul de „leaderofthepacklv” , a vorbit recent despre cea mai bună modalitate de a vă asigura că patrupezii fac multă mișcare în această vară – chiar și atunci când nu aveți chef să ieșiți la plimbare.

Chiar și câinii de talie mică, cum ar fi buldogii francezi, au nevoie de o oră întreagă de exerciții fizice în fiecare zi, iar asta ar putea însemna o plimbare foarte lungă dacă acesta este singurul exercițiu pe care îl fac. Din fericire, Antonio sugerează să fii creativ cu nenumărate moduri diferite de a-ți pune cățelul în mișcare.

Ascunderea de dulciuri într-un covoraș îi va face pe unii câini să se implice, în timp ce alții s-ar putea bucura de o jucărie Kong. Și mai bine, joaca cu tine va fi o formă excelentă de exerciții fizice și o formă excelentă de legătură!

Cum procedăm cu animalele de companie pe timpul verii

Când vremea se încălzește, însă, unii stăpâni de animale de companie s-ar putea să nu mai fie la fel de dornici să iasă la plimbare. Aici intervine parcul pentru câini, nu-i așa?

Din experiența acestui dresor de câini, parcurile pentru câini nu sunt, de obicei, cel mai bun loc pentru a merge. Nu numai că nu ai niciun control asupra persoanelor cu care se joacă câinele tău și asupra comportamentelor pe care le preia, dar îl expui și riscului de a contracta o serie de boli care pot fi prevenite.

În schimb, încercați să vă întâlniți cu câțiva prieteni canini pe care îi cunoașteți deja! În acest fel, cățelul tău va fi stimulat fizic și mental prin joaca cu prietenii, iar tu nu vei transpira umblând prin cartier, potrivit pethelpful.com.