De 1418 Vizualizari

MASACRU! Câini împuşcaţi şi aruncaţi pe câmp la Constanţa

Imaginea mortii la marginea orasului

Imagini şocante la marginea Constanţei. Cadavrele mai multor câini au fost găsite în nişte saci aruncaţi în grămezile de gunoi de la ieşirea din nordul oraşului. Bietele animale au murit în chinuri groaznice, hăituite de indivizi fără minte, împuşcate cu arme de vânătoare şi zdrobite în bătaie cu bâtele.  

Reprezentantul Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor Constanţa, Ziadin Murat, spune că spre seară a fost alertat de un anonim care l-a sunat, informându-l că nişte persoane au aruncat sacii dintr-o maşină, pe câmpul din spatele unor supermarketuri şi au dispărut. Ajuns la faţa locului, în urma examinării celor patru cadavre pe care le-a scos din sacii înroşiţi de sânge, voluntarul şi-a dat imediat seama că animalele au avut parte de o moarte violentă. „ Se pare că aceşti căţei au fost împuşcaţi cu o armă de vânătoare, unul dintre ei are hemoragie internă, la palpare sângele ţâşneşte pe gură, cine a făcut asta a fost un criminal”, spune Ziadin Murat.

Semnele de alice puteau fi observate în zona cefei dar şi in alte părţi de pe corpul câinilor, unde se vedeau puncte sângerânde. Animalele masacrate, patru masculi necastraţi, au fost cel mai probabil omorâte separat, în diferite locuri, adunate în saci de rafie care au fost aruncaţi în depozitul neorganizat de gunoi. Un trecător care parcurge zilnic şoseaua din apropiere a spus că ,dimineaţă,  sacii cu câinii morţi nu erau în zonă.

E groaznic, păcat, ăştia nu sunt oameni, sunt altceva, ei greşesc, ei vor plăti în faţa lui Dumnezeu, că aici, degeaba, cu legile pe care le avem” a comentat tânărul. Din cauza intunericului, reprezentantul Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor nu a putut continua căutarea unor alte eventuale cadavre de animale, urmând să vină pe lumină.

„Din păcate doar necropsia poate stabili dacă animalele au fost împuşcate dar pe cine interesează  asta? Singura soluţie pentru rezolvarea situaţiei câinilor fără stăpân este castrarea, lăsarea în libertate a celor neagresivi sau adopţia, până la urmă vor dispărea natural, nu să se ajungă la metodele astea barbare” a comentat Ziadin Murat.

(Feri Predescu)

 ATENTIE! IMAGINI EXPLICITE!

Tags:

8 Comentarii

 1. per ingebrigtsen spune:

  :(

  • Dar la abatoarele de vaci de ce nu controlati ? Nu sint animale si alea ? Fiind un mare iubitor de animale asa cum scrie aici mai sus pe site sint de acord sa facem proteste in fata tuturor abatoarelor din Romania si abia apoi sa ne ocupam de ciini astia morti care trebuie sa fie omoriti mai repede sa avem o tara curata de animale nefolositoare cam cum e prin Germania sau Franta ?

   • Mariana Dane spune:

    In primul rand, nu-ti mai zice „animalu” le jignesti, zau. In al doilea rand, chiar nu te duce mintea sa faci deosebirea intre vaci (sacrificate ca sa traiasca cei ca tine) si caini. Nu vaca detecteaza droguri in vami, nu vaca urmareste infractori periculosi, nu vaca insoteste nevazatorii si nu vaca face terapie cu nevazatorii. Pe cand un protest impotriva lipsei de educatie si prostiei?

 2. DANE MARIANA spune:

  Batu-te-ar Dumnezeu de spurcaciune libidinoasa!

 3. maidanezul ponta azmute cainii pe romanii spune:

  poporul roman simte ca guvernantii au pus si fiarele salbatice sa ne manance de vii pe noi si copii nostrii foarte bine maidanezi sunt salbaticiti si trebuesc impuscati pe strada este un drum public care nu poate fii stapanita de maidanezii niste fiare salbatice

 4. Terente din Bucales spune:

  Foarte bine ! Maidanezii NU au ce cauta liberi pe strazi !!!

 5. Si unde este legea protectiei animalelor??? cum se aplica legea in Romania: selectiv??? Ucigasii se pot gasi daca se vrea: nu orice are in dotare o pusca!!! E timpul ca ucigasii sa plateasca, CONFORM LEGII! SA SE APLICE LEGEA NU DOAR CRIMA!

 6. deci maidanezii fac terapie cu nevazatorii?? am trait sa o aud si pa’sta , cat de dementi puteti fii ba turbatilor
  ? vaca ce nu face rau nimanui e ok sa fie macelarita da javra purtatoare de boli si ucigasa de copii nu

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X