Sari la conținut
Home » Soarta tragică a mii de animale din China! O companie este vinovată de moartea a peste 5000 de suflete

Soarta tragică a mii de animale din China! O companie este vinovată de moartea a peste 5000 de suflete

  • de

Soarta tragică a mii de animale din China! O companie este vinovată de moartea a peste 5000 de suflete.

Un depozit al unei companii de curierat din centrul Chinei a fost locul unei tragedii!

Un eveniment tragic s-a petrecut în centrul Chinei! O firmă ce se ocupă de curierat a devenit locul unui masacru al animalelor, după ce un număr de cel puțin 5.000 de animale au fost găsite moarte în cutii de carton.

Legile din China interzic companiilor de curierat să transporte animale vii în pachete normale.

Printre animalele moarte se numără iepuri, purcușori de guineea, câini și pisici, toți ținuți în cuști de plastic sau metal împachetate în carton, cu puține găuri prin care să intre aerul.

Doar 200 de animale au putut fi salvate de la soarta tragică, iar autoritățile chineze au lansat o investigație în provincia Henan, conform CBS News:

„Întregul centru era plin de cutii de transport cu mii de animale care deja muriseră, iar întregul loc mirosea a cadavru”, a declarat Sister Hua, fondatorul grupului de ajutorare a animalelor Utopia.

Animalele au fost ținute în centrul companiei de transport Dongxing Logistics timp de aproape o săptămână, fără apă sau mâncare.

„E evident că au murit sufocați, deshidratați și înfometați”, a adăugat Sister Hua.

Se pare că animalele au fost cumpărate online drept animale de companie, dar au fost apoi abandonate în centrul de curierat, deoarece compania ar fi putut refuza să transporte ceva ilegal.