1289 Vizualizari

Un fost FOTBALIST CELEBRU a făcut POZA ASTA și a postat-o pe Twitter. Imediat a fost acuzat ca a „COMIS UN MASACRU”

Un fost fotbalist celebru a făcut POZA ASTA și a postat-o pe Twitter. Imediat a fost acuzat ca a „COMIS UN MASACRU” 

Vinnie Jones, actor britanic și fost jucător de fotbal profesionist, a postat pe Twitter o fotografie care a starnit furia internauților.

În fotografia postat apareau 100 de vulpi pe care le-a fi împușcat Vinnie Jones, el a dorit să se mândrească cu abilitățile sale de vânător, dar a stârnit controversă în rândul organizatiilor care militeaza pentru drepturile animalelor, fiind acuzat ca a “comis un masacru”, potrivit Daily Mail.

Actorul este cunoscut că un vânător împătimit şi a confirmat că îi place să vâneze păsări, vulpi şi să pescuiască. În trecut, acesta a mai postat o fotografie pe acceași rețea de socializare în care se află lângă 16 iepuri împușcați.

Vinnie Jones susţine că a împuşcat primul porumbel când avea doar cinci ani.

Chiar dacă i-a înfuriat pe iubitorii de animale, din cauza pozelor pe care le postează, acesta nu încalcă nicio lege. Nu există nicio restricţie împotriva vânătorii care are loc în timpul nopţii, dacă vănătorul are armă înregistrată.

vinnie jones
ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X