Sari la conținut
Home » Un câine fotbalist a uimit spectatorii unui meci. Cum a ieșit micuțul în evidență?

Un câine fotbalist a uimit spectatorii unui meci. Cum a ieșit micuțul în evidență?

Hai să facem sport cu patrupezii!

Un câine fotbalist a uimit spectatorii unui meci. Într-un moment surprinzător, un câine a devenit eroul neașteptat al unui meci din Liga BBVA Expansion MX, distrugând ritmul partidei în ultimele minute și aducând zâmbete pe chipurile spectatorilor.

Incidentul a avut loc pe Estadio Tecnológico de Oaxaca, în timpul întâlnirii dintre echipele Alebrijes de Oaxaca și Dorados de Sinaloa.

Un câine fotbalist a uimit spectatorii unui meci

Cu doar trei minute rămase din timpul adițional, un câine a intrat pe teren. Ceea ce a fost cel mai amuzant pentru jucători și pentru suporteri a fost faptul că nimeni nu a reușit să-l prindă.

Câinele a făcut apariția în timp ce jocul se desfășura în apropierea unei porți. Portarul a reușit să ajungă la minge pentru o clipă. Dar apoi a lăsat-o și câinele a pus laba pe ea.

Odată ce câinele a preluat mingea, jocul nu a mai putut continua. Deoarece eforturile agenților de securitate de a-l captura au fost zadarnice. Toată această scenă a fost transmisă în direct de postul ESPN.

Situația a ieșit cu totul de sub control atunci când un grup de agenți de ordine a intrat pe teren

Datorită vitezei cu care câinele alerga, niciunul dintre agenții de securitate nu a reușit să-l prindă, ceea ce a provocat hohote de râs în rândul publicului.

Situația a ieșit cu totul de sub control atunci când un grup de agenți de ordine a intrat pe teren. Pentru a-l captura pe câine. Dar niciunul dintre ei nu a avut succes. În schimb, spectatorii au început să aplaude entuziasmați acțiunile amuzante ale animalului.

Abia după cel puțin două minute de haos și amuzament general au reușit să-l captureze pe câine. Și au permis meciului să se încheie. Cu siguranță, această întâmplare neașteptată a adus o notă de amuzament și distracție în lumea fotbalului, conform digi-animalworld.tv.