Sari la conținut
Home » Mămica neașteptată. Cățelușa care are grijă de iepuri

Mămica neașteptată. Cățelușa care are grijă de iepuri

Cel mai vesel cățel, Labradoodle.

Mămica neașteptată. O cățelușă a „adoptat” un grup de iepurași nou-născuți pe care i-a descoperit în curtea casei sale.

Cățelușa, pe nume Zuri, a luat micile creaturi sub aripa ei și a devenit o senzație TikTok în acest proces.

Mămica neașteptată

Un cățeluș Terra Nova
Un Terra Nova care are o privire adorabilă

Pe 17 septembrie, utilizatoarea TikTok Ciera (@cieramartin951) a postat un videoclip cu Terra Nova de 120 de kilograme întinsă în iarbă cu un pui de iepurași nou-nouți.

”Newfoundlandul meu de 120 de lire sterline crede că este mama acestor iepurași din curtea noastră din spate și este cel mai drăguț lucru… da, mama (reală) se întoarce în fiecare dimineață și seară, iar iepurașii au sărit pur și simplu, lăsând-o pe Zuri un cuib gol… ” a spus femeia în videoclip.

Dacă iepurașii dorm, Zuri îi protejează. Dacă sunt activi, ea se joacă cu ei.

„Ei țopăie peste tot pe ea și trag un pui de somn împreună”, continuă vocea din off. „Ea refuză să intre în casă și să stea departe de ei. Încearcă chiar să le curețe. Este un gigant atât de blând”.

TikTokerii se închină în fața câinelui iubitor de iepurași

TikTokerii s-au îndrăgostit de Zuri și de iepurași. Comentatorii nu s-au putut abține să nu se închine la această familie unică de animale.

„Ce mamă surogat dulce”, a remarcat altcineva. „Ea nu este mama vitregă, ea este mama care a făcut un pas înainte!!!”, a opinat altcineva.

Ciera a răspuns la un comentariu cu această actualizare sfâșietoare despre iepurași: „Au sărit în urmă cu câteva zile și ea continuă să iasă și să se culce lângă cuib”. Ea a adăugat că lui Zuri „îi este dor” de iepurași.

„I-am spus că au plecat la facultate”, a scris Ciera, potrivit dogtime.

În timp ce câinii și iepurii nu se înțeleg de obicei, cățeii care se simt bine cu alte animale de companie – cum ar fi pisicile – pot învăța să coexiste pașnic cu alți prieteni cu blană, cum ar fi iepurașii.