Sari la conținut
Home » Maidanezii care au luat o viață cu sânge rece. Dezvăluiri la 7 ani de la tragedie. Adevărul spus de mama copilului

Maidanezii care au luat o viață cu sânge rece. Dezvăluiri la 7 ani de la tragedie. Adevărul spus de mama copilului

Maidanezii care au luat o viață cu sânge rece. Drama prin care a trecut Andeea Anghel, mama lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de maidanezi pe un teren viran de lângă Parcul Tei din Capitală, acum 7 ani, este una foarte dureroasă.

Cu durere în suflet și cu o dramă pe care o să o urmărească toată viața, mama băiețelului sfâșiat de câini consideră că în România nu s-a schimbat nimic, iar fiul ei a plătit cu viața pentru legile care nu sunt nici acum reglementate.

Lumea a început să uite ce s-a întâmplat

„ Au trecut șapte ani. Am făcut parastasul lui Ionuț, unul mai restrâns din cauza restricțiilor legate de COVID. Oricum, văd că lumea a început să uite ce s-a întâmplat. Am fost noi, cei din familie, preotul… Noi, cei care îi simțim lipsa în fiecare moment.”, a declarat Andreea Anghel, pentru wowbiz.ro.

Mama copilului speră ca Primăria Capitalei să aprobe cererea ei de a ridica o statuie în memoria băiețelului ucis de maidanezi.

Nu mai am putere să mă lupt cu ei și nici nu este asta intenția mea

„ Am scris și o scrisoare în care mi-am pus sufletul pentru a se aproba să ridicăm un monument în memoria lui. Am trimis scrisoarea la Primărie, dar nu am primit nici acum niciun răspuns… Știu că e un subiect sensibil, știu că mulți dintre cei care sunt cu protecția animanelor nu vor să audă de așa ceva, dar nu asta este ideea. Nu vreau să îi provoc pe oamenii aceștia, nu mai am putere să mă lupt cu ei și nici nu este asta intenția mea. Este vorba de o statuie închinată lui Ionuț, copilul care s-a sacrificat pentru o lege cu privire la câinii fără stăpân. Acum, în București e ceva mai bine, copiii sunt mai protejați, dar, în țară, în anumite locuri, lucrurile nu s-au schimbat.”, a mai spus Andreea Anghel, mama lui Ionuț Anghel, pentru sursa citată.

Reamintim că Ionuț Anghel a murit pe 2 septembrie 2013 din cauza mai multor mușcături de câini, care l-au sfâșiat pe un teren de lângă Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei. Copilul se afla cu fratele lui mai mare în momentul tragediei, însă el nu a mai reușit să scape de furia animalelor.