Sari la conținut
Home » Ce dramă! Abia acum a ieșit la iveală povestea cățelușei descoperite în zăpadă

Ce dramă! Abia acum a ieșit la iveală povestea cățelușei descoperite în zăpadă

Ce dramă!

Ce dramă! Un câine fără stăpân a avut grijă de cinci pisoi abandonaţi ca de proprii ei pui, i-a protejat de frig. Povestea lor s-a viralizat pe tot continentul, iar oamenii au făcut zeci de cereri de adopţie.Ce dramă! Într-o noapte geroasă, căţeluşa Serenity, cum a fost botezată de salvatori, a fost descoperită de câțiva oameni într-un şanţ de pe marginea drumului în apropiere de Chatham, în Ontario .Serenity era acoperită de zăpadă, însă a încălzit cu trupul ei cinci pui de pisică ce erau „strânşi în jurul ei”, a declarat Myriam Armstrong, purtătoarea de cuvânt a unui adăpost pentru animale.

„Pisoii nu ar fi supravieţuit frigului iernii…”

„Pisoii nu ar fi supravieţuit frigului iernii din Canada fără ajutorul acestei căţeluşe”, a spus Armstrong. Cele șase suflete au fost duşi la adăpost de animale, unde angajații au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a le salva viețile, scrie Agerpres.Cazul lor a fost distribuit pe reţelele de socializare şi peste 30 de oameni s-au oferit să îi adopte, chiar înainte de sărbătorile de sfârşit de an.Circumstanţele întâlnirii între Serenity şi pisoii în vârstă de cinci săptămâni rămân misterioase, însă afecţiunea căţeluşei pentru ei a rămas intactă, chiar şi după ce au ajuns la adăpost.Myriam Armstrong a declarat că mai multe persoane au propus să îi adopte împreună, dacă este posibil, însă pisicuţii vor avea nevoie încă de câteva săptămâni pentru a prinde puteri, potrivit aceleași surse.Dacă va plăcut această poveste, mai jos veți găsi una asemănătoare.

O căţeluşă a acceptat la pieptul ei puiuţi din alt rasă. Uite despre ce este vorba

O căţeluşă a înduioşat angajații unei rezervații din China, prin compasiunea de care a dat dovadă. Ea a arătat că este o adevărată mamă şi a acceptat la pieptul ei puiuţi din altă specie. Patru pui de tigru au fost abandonaţi la naștere de mama lor și adoptaţi de o căţelușă, în rezervaţia Xixiakou Nature din Rongcheng, provincia Shandong.

Două tigroaice bengaleze, în vârstă de cinci ani, au adus pe lume puii, însă i-au abandonat după naştere.Citește continuarea…