De 14060 Vizualizari

Drama unui copil de 8 ani: A strâns ani de zile bani pentru a-şi cumpăra un Shih Tzu, apoi i-a fost furat

Hoti fara suflet

Părinţii micuţei Izzy, medici de profesie, au considerat că trebuie să-i dea fiicei lor o lecţie de viaţă atunci când a cerut un căţel. Soţii Duffy, din Marea Britanie, i-au spus micuţei lor că achiziţionarea unui căţel înseamnă multă responsabilitate, iar dacă vrea să dovedească faptul că e îndeajuns de matură să aibă grijă de un animal, au pus-o să-şi strângă bani pentru puiul de Shih Tzu mult dorit.

izzy

Costul unui astfel de câine se  ridică la circa 600 de lire aşa că Izzy a făcut sacrificii majore pentru un copil de vârsta ei: trei ani de zile şi-a pus alocaţia întreagă într-un borcan şi nici măcar nu şi-a sărbătorit ziua, pentru a economisii bani.

Într-un final, fetiţa a strâns suma necesară pentru a-l cumpărat pe pufosul Skittles, un pui de Shih Tzu în vârstă de 14 săptămâni.

skittles

Nu a apucat să se bucure prea tare, pentru că în weekendul următor, familia a decis să facă o ieşire în afara oraşului. Când s-au întors, familia Duffy a avut un şoc: toată casa era răvăşită şi toate bunurile lor au dispărut. Inclusiv micuţul Skittles.

„Putem să înlocuim bunurile furate, dar faptul că au luat şi câinele… a distrus-o pe Izzy”, a declarat dr. Chris Duffy, tatăl fetei.

Fetiţa a plâns neîncetat refuzând să mai meargă la şcoală, dar profesorii au înţeles-o, pentru că orice activitate pe care o alegea, era strâns legată de lumea animalelor.

Părinţii fetei se bucură că acest caz a fost mediatizat, pentru că au speranţa că hoţii vor avea mustrări de conştiinţă şi-l vor aduce pe Skittles înapoi.

Familia Duffy nu e atât de interesată să-şi recupereze bijuteriile şi electrocasnicele scumpe, ci îşi vor fiica din nou fericită.

6 Comentarii

  1. CEA MAI BUNA DOVADA CA MULTI NU SUNT PREGATITI SA AIBA UN CAINE ! AI CAINE , DEVINE MEMBRU AL FAMILIEI , NU-L LASI ACASA SI PLECI ! SUNT PROPRIETARI DE CAINI CARE NU SI-AU FACUT UN CONCEDIU DE ANI DE ZILE SAU NU S-AU MAI DUS LA FILM , TEATRU SAU IN ORAS DE CAND AU CAINE ! FACE PUSTOAICA 3 ANI DE ZILE ATATEA SACRIFICII SI IL LASA ACASA CA PE MOBILA ??? NU-L MERITA !!!!!!

    • la serviciu putem merge? Esti ridicol, nu ti se sparge casa zilnic.

    • Dobi, nu prea te duce creierul. Si eu am caine si sta singur in casa cat sunt la servici. In 8 ore nici nu face in casa pentru ca si organismul cainelui ca si cel al omului isi face un program. Cand ma intorc ma asteapta bucuros, apoi iesim la o plimbare lunga. In concediu nu-l pot lua peste tot, il duc la tara la 30 km de casa. Daca spui ca ar trebui sa-l iau cu mine la birou sau sa-l duc la tara sa fac naveta zilnic, inseamna ca ai grave probleme psihice. Dupa creierul tau bolnav, ar trebui sa aiba un animal de companie doar pensionarii si casnicele? De fapt se vede dupa felul in care ai scris. Si aici nu fac referire doar la mesajul transmis ci si la modul in care l-ai scris: integral cu majuscule! Psihologic vorbind, asa procedeaza doar persoanele frustrate, cu probleme de integrare in societate, care urla dupa atentie. Daca ai vrut atentie ai gasit acum!

  2. Nu cumparati caini,ADOPTATII!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X