Sari la conținut
Home » Lupta pentru salvarea unei căprioare! Obiectul necunoscut care putea provoca o tragedie

Lupta pentru salvarea unei căprioare! Obiectul necunoscut care putea provoca o tragedie

Lupta pentru salvarea unei căprioare! Obiectul necunoscut care putea provoca o tragedie.

Totul s-a petrecut în New Jersey!

Pentru locuitorii statului american New Jersey, căprioarele reprezintă o imagine des întâlnită. Cu toate acestea, un localnic a zărit o căprioară diferită de oricare alta pe care o mai văzuse până atunci.

Potrivit thedodo.com, un proprietar din Colts Neck, Monmouth County, New Jersey, a observat o căprioară în zona împădurită din spatele casei, care părea vizibil speriată.

Nu numai că era singură, dar capul îi era prins în mod inexplicabil într-un glob de sticlă.

„Anumite specii de animale izgonesc exemplarele care arată diferit sau care sunt rănite, astfel încât să nu atragă prădătorii sau să afecteze integritatea turmei”, a declarat MCPSCA într-un comunicat de presă.

Din păcate, căprioara nu a putut să mănânce şi să bea apă mai multe zile, iar proprietarul şi-a dat seama că timpul era critic. A intrat în casă şi a contactat MCSPCA – divizia din New Jersey care se ocupă de salvarea animalelor sălbatice.

Din fericire, după ce s-au putut apropia în condiţii de siguranţă, salvatorii au îndepărtat globul de sticlă. Acesta s-a dovedit că provenea de la sistemul de iluminat public. Aceasta a stat câteva zile fără alimente şi apă şi a avut câteva zgârieturi, probabil din cauza vizibilităţii slabe, dar a reuşit să se ridice şi să plece după ce efectul sedativului a trecut.

Din fericire, tehnicianul veterinar, Deann Bowen, i-a administrat rapid fluide căprioarei slăbite.

Fluidele păreau să-şi fi făcut efectul, deoarece salvatorii au urmărit-o făcând câţiva paşi înainte de a sări peste un gard şi de a se pierde în desişul pădurii.

Lupta pentru salvarea unei căprioare