De 744 Vizualizari

Imagini de coșmar surprinsă de un fotograf cu o căprioară. Animalul e plin de… Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Imagini de coșmar surprinse de un fotograf  într-o pădure au devenit instant virale după ce au fost distribuite în mediul online. Julie Carrow a fotografiat o căprioară acoperită de atât de multe tumori, încât nici măcar ochii nu i se puteau vedea. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Fotografiile au fost postate de Julie Carrow pe pagina de Facebook în luna iulie, care au devenit, în scurt timp, virale.

specialiștii de Resurse Naturale Minnesota a transmis că animalul suferă de un caz sever de fibroză, boală care nu este contagioasă pentru oameni și nu este fatală pentru căprioară, informează Fox News.

Boala care a cuprins trupul căprioarei poate afecta funcții precum vederea, respirația, hrănirea sau mobilitatea, fapt ce o face mai vulnerabile în fața prădătorilor.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X