Sari la conținut
Home » Lucruri pe care numai proprietarii de pisici le înțeleg. Bucuria de deține o mustăcioasă vine la pachet cu…

Lucruri pe care numai proprietarii de pisici le înțeleg. Bucuria de deține o mustăcioasă vine la pachet cu…

pisica în baie; sursă foto: rover.com

Pisicuțele au multe caracteristici pe care le cunoaștem cu toții și pe care (în mare parte) le iubim: Sunt drăguțe, sunt drăgălașe și sunt incredibil de critice, exact ca cea mai bună prietenă a ta.

Dar există, de asemenea, lucruri pe care numai proprietarii de pisici le pot înțelege cu adevărat. Unele dintre aceste lucruri sunt total demne de o vâlvătaie și unele dintre ele sunt total nepotrivite. Împreună, aceste lucruri alcătuiesc bucuria pe care o reprezintă deținerea unei pisici.

Hainele vor fi întodeuna acoperite cu păr de pisică

Încercarea de a vă păstra hainele fără păr de pisică nu mai merită efortul. După atâtea încercări de a aduna scamele, de a cumpăra accesorii speciale pentru aspirator și de a evita hainele de culoare închisă, pur și simplu nu-ți mai pasă.

Și, oricum, atunci când hainele tale sunt acoperite de părul pisicii tale, e ca și cum ți-ai lua animalul de companie cu tine oriunde te-ai duce, ceea ce e destul de drăguț… nu-i așa?

Ai încetat să mai pui orice obiect pe suprafețele de la înălțime

Dacă internetul ne-a învățat ceva, este că pisicile vor da jos literalmente orice obiect de pe orice suprafață. Vrei să creezi o vinetă elegantă pe măsuța de cafea?

Nu, pisica ta îți va zdrobi toate visele tale de decorare interioară. Să pui niște flori proaspete pe tejgheaua din bucătărie? Gândiți-vă din nou. Ți-ai lăsat iPhone-ul periculos de aproape de marginea tejghelei?

Trebuie să ascunzi hârtia igienică de pisica ta

Indiferent dacă cumperi o marcă ieftină sau investești în cea mai confortabilă hârtie igienică de pe piață, dacă vrei să eviți să rămâi blocat la toaletă fără, știi că este vital să ascunzi hârtia igienică de pisica ta.

Se pare că pisicile dorm într-un loc însorit de pe podea în mod constant. Cu aproximativ o oră până la trei ore înainte de momentul în care ar trebui să sune ceasul deșteptător. Atunci îi place să facă exercițiile zilnice, să se zgârie pe pereți și să se urce pe fața ta.

Noi, oamenii, nu ne-am gândi niciodată să ne facem nevoile într-o cutie de gunoi. Dar este total acceptabil ca pisica ta să facă caca într-o cutie undeva în casă… și să o lase pentru ca tu să cureți.

Pisica ta iubește cutiile de carton mai mult decât patul său scump

Ai petrecut atât de mult timp alegând patul perfect pentru pisica ta. Ai citit mii de recenzii, ai ales bumbac organic care să nu-i irite pielea și poate chiar ai adăugat câteva perne de mărimea pisicii, pentru ca ea să se simtă un pic mai confortabilă și mai elegantă.

Dar, de fiecare dată când sosește un transport de pe Amazon, pisica îți arată foarte clar că o umilă cutie de carton este de o mie de ori mai bună decât patul pe care te-ai străduit atât de mult să-l alegi.

Pisica ta consumă hrană mai bună decât tine

Tu mănânci orice mâncare convențională, produsă în masă, care este la vânzare la magazinul alimentar. Pisica ta mănâncă doar hrană umedă  de cel mai înalt calibru, cercetată științific, cu un consiliu de nutriționiști veterinari care o crează pentru ea. Și uneori o aruncă pe covorul din zonă pentru a-și arăta aprecierea.

Ați acceptat că pisica este șefa

Nici măcar nu te obosi să te prefaci. Într-o casă de pisici, știm cu toții cine este șeful. Sugestie: printre îndeletnicirile ei preferate se numără doborârea obiectelor de pe tejghele, așezarea pe laptop atunci când încerci să lucrezi și mieunatul neîncetat la lucruri care nu sunt acolo.

Pisicile nu au simțul spațiului personal

Îți oferă zero spațiu personal pentru a-ți arăta că te iubesc, dar și pentru a-ți reaminti că ele sunt la conducere. Nu este nimic mai bun decât să te îmbrățișezi pe canapea cu pisica ta … până când faci o singură mișcare greșită, se sperie, te mușcă și se furișează în altă cameră, potrivit thesprucepets.com.