Sari la conținut
Home » Lovit în timp ce căuta de mâncare în gunoi, un biet cățel își pierde un ochi!

Lovit în timp ce căuta de mâncare în gunoi, un biet cățel își pierde un ochi!

  • de

Lovit în timp ce căuta de mâncare în gunoi, un biet cățel își pierde un ochi!

Bietul patruped își pierduse orice speranță la o viață normală!

Animalele de companie abandonate pe străzi sunt nevoite să supraviețuiască în fiecare zi condițiilor grele de viață. Lipsa unei familii, a unui adăpost reprezintă doar unele din probleme.

Întâmplarea de mai jos îl are în centrul atenției pe un biet cățel, care a fost lovit extrem de tare în timp ce își căuta hrana în gunoi. O poveste des întâlnită în multe țări din lume, acolo unde oamenii dau dovadă în fiecare zi de lipsa empatiei.

A fost lovit de o motocicletă în timp ce scotocea gunoiul în căutarea unor resturi de mâncare.

Nu există informaţii despre persoana care se face responsabilă de acest accident nefericit.

Incidentul a fost grav şi aproape l-a costat viaţa. Din fericire, câţiva oameni au asistat la eveniment şi nu a durat mult până au apelat salvarea veterinară, care a ajuns rapid la faţa locului pentru a oferi ajutorul necesar.

„În jurul orei 22.20, echipa de salvare a primit un telefon pentru a-l ajuta pe acest biet câine. Cineva l-a văzut zăcând pe marginea drumului, fiind grav rănit”.

Rănile s-au dovedit a fi mult mai grave decât păreau, lovitura provocându-i o vătămare gravă ochiului drept. A fost necesară o intervenţie chirurgicală.

„A fost operat de urgenţă, dar medicii veterinari nu au reuşit să-i salveze ochiul drept. A supravieţuit, dar şi-a pierdut complet un ochi. În mod miraculos, recuperarea decurge în direcţia bună, este un căţeluş în care are încredere tot personalul. Mulţumim mult tuturor celor care l-au ajutat. De asemenea, dorim să mulţumim tuturor persoanelor care au făcut donaţii pentru a acoperi facturile medicale.”

Cățel

La doar 23 de zile de la intervenţie, căţeluşul numit Black Bangpakong a reuşit să stea pe propriile picioare şi să-şi arate caracterul adorabil.