Lovit în timp ce căuta de mâncare în gunoi, un biet cățel își pierde un ochi!

Bietul patruped își pierduse orice speranță la o viață normală!

Animalele de companie abandonate pe străzi sunt nevoite să supraviețuiască în fiecare zi condițiilor grele de viață. Lipsa unei familii, a unui adăpost reprezintă doar unele din probleme.

Întâmplarea de mai jos îl are în centrul atenției pe un biet cățel, care a fost lovit extrem de tare în timp ce își căuta hrana în gunoi. O poveste des întâlnită în multe țări din lume, acolo unde oamenii dau dovadă în fiecare zi de lipsa empatiei.

A fost lovit de o motocicletă în timp ce scotocea gunoiul în căutarea unor resturi de mâncare.

Nu există informaţii despre persoana care se face responsabilă de acest accident nefericit.

Incidentul a fost grav şi aproape l-a costat viaţa. Din fericire, câţiva oameni au asistat la eveniment şi nu a durat mult până au apelat salvarea veterinară, care a ajuns rapid la faţa locului pentru a oferi ajutorul necesar.

„În jurul orei 22.20, echipa de salvare a primit un telefon pentru a-l ajuta pe acest biet câine. Cineva l-a văzut zăcând pe marginea drumului, fiind grav rănit”.

Rănile s-au dovedit a fi mult mai grave decât păreau, lovitura provocându-i o vătămare gravă ochiului drept. A fost necesară o intervenţie chirurgicală.

„A fost operat de urgenţă, dar medicii veterinari nu au reuşit să-i salveze ochiul drept. A supravieţuit, dar şi-a pierdut complet un ochi. În mod miraculos, recuperarea decurge în direcţia bună, este un căţeluş în care are încredere tot personalul. Mulţumim mult tuturor celor care l-au ajutat. De asemenea, dorim să mulţumim tuturor persoanelor care au făcut donaţii pentru a acoperi facturile medicale.”

Cățel

La doar 23 de zile de la intervenţie, căţeluşul numit Black Bangpakong a reuşit să stea pe propriile picioare şi să-şi arate caracterul adorabil.