Sari la conținut
Home » Abandonați la marginea drumului, cinci cățeluși bolnavi au fost salvați în ultimul moment!

Abandonați la marginea drumului, cinci cățeluși bolnavi au fost salvați în ultimul moment!

  • de

Abandonați la marginea drumului, cinci cățeluși bolnavi au fost salvați în ultimul moment!

Gestul crud a avut loc în New Jersey!

Cinci căţeluşi fără pic de blană, extrem de bolnavi, au apărut în calea unui bărbat, care a decis imediat să le schimbe viața.

Bărbatul a contactat rapid South Jersey Regional Animal Shelter, care a trimis un ofiţer de la Controlul Animalelor pentru a lua puii. Erau într-o stare atât de gravă, încât omul legii a decis să treacă mai întâi pe la veterinar înainte de a-i duce la adăpost.

Cățeluși

După ce au fost examinaţi de către medicul veterinar, căţeluşii au fost transportaţi la adăpost. Atât personalul, cât şi voluntarii de acolo nu-şi puteau crede ochilor. Micuţii înfruntaseră deja o mulţime de greutăţi şi, în ciuda acestor lucruri, aceşti frumoşi căţeluşi îşi răsplăteau salvatorii doar cu dragoste şi recunoştinţă.

„Toţi erau foarte prietenoşi cu salvatorii lor, chiar şi în starea în care se aflau”. A spus Kathleen Leary, directorul de operaţiuni al South Jersey Regional Animal Shelter.

„Îşi mişcau energic cozile şi ne ofereau o mulţime de săruturi.”

Cățeluși

Micuţii primesc tratament şi multă atenţie pentru a se asigura că drumul spre recuperare este cât se poate de lin.

„Sunt trataţi cu antibiotice, medicamente pentru ochi, băi medicinale şi vor fi consultaţi în fiecare săptămână de medicul veterinar”, a spus Leary.

Cățeluși

Toţi cei cinci căţeluşi se află acum într-un adăpost şi se descurcă foarte bine, având în vedere circumstanţele. Personalul a decis să îi numească după personajele din jocul video Super Mario: Mario, Luigi, Bowser, Daisy şi Princess Peach.

„Micile lor personalităţi ies [încet] la iveală, toţi par să se înţeleagă de minune cu ceilalţi câini din adăpost şi iubesc foarte mult oamenii”, a precizat Leary.

Cățeluși

Angajaţii adăpostului speră ca toţi cei cinci pui să fie pregătiţi pentru adopţie în aproximativ o lună.

Cățeluși
Cățeluși