Sari la conținut
Home » Loialitatea unui cățel față de stăpânul său aflat într-o ambulanță!

Loialitatea unui cățel față de stăpânul său aflat într-o ambulanță!

  • de
cățel

Loialitatea unui cățel față de stăpânul său aflat într-o ambulanță! Patrupedul nu l-a părăsit pentru nimic în lume.

Un nou gest al unui cățel a impresionată pe toată lumea!

Pentru Fechner Bahi, un cetățean din Brazilia, o afecțiune medicală la inimă l-a pus în situația în care a fost nevoit să sune la ambulanță. Fiecare secundă se putea transforma într-o adevărată tragedie. Însă, cățelul său loial a decis să își arate sprijinul printr-un mod uimitor, luând decizia să se urce pe bara de protecție a ambulanței în care se află stăpânul său.

Prin urmare, când bărbatul a fost urcat în ambulanţă, câinele nu a vrut să se îndepărteze de omul pe care îl iubeşte cel mai mult, suindu-se pe bara din spate a vehiculului, dorind neapărat să intre înăuntru.

cățel
cățel

Câinele său loial nu l-a părăsit pentru nimic în lume.

patruped
patruped

După câţiva metri, şoferul ambulanţei decide să oprească şi să-l ia pe simpaticul patruped înăuntru pentru a-l reuni cu stăpânul său; o călătorie care s-a încheiat odată cu sosirea la spital, unde credinciosul prieten cu patru picioare aşteaptă cu răbdare şi îngrijorare revenirea stăpânului său de la camera de primiri urgenţe.

Însă, din fericire, bărbatul nu a petrecut mult timp în spital, fiind lăsat să plece acasă, alături de prietenul său cel mai bun.

câine
câine