De 2115 Vizualizari

Leonardo Di Caprio, aproape să-și piardă viața din cauza unui prădător FEROCE!

FILE - In this Dec. 15, 2013 file photo, American actor Leonardo DiCaprio poses for a portrait, in New York. The United Nations has named Leonardo DiCaprio a UN Messenger of Peace with a special focus on climate change. UN Secretary-General Ban Ki-moon made the announcement Tuesday, Sept. 16, 2014, calling DiCaprio “a credible voice in the environmental movement.” He also invited the actor to the upcoming UN Climate Summit planned for September 23. (Photo by Victoria Will/Invision/AP, File)

Actorul a avut mari probleme, în 2006, la Cape Town

Actorul Leonardo Di Caprio a povestit că, în anul 2006, a fost aproape de a-și pierde viașa, în timpul unei scufundări, în Oceanul Atlantic, în apropiere de Cape Town. Vedeta a fost atacată de un rechin alb, dar a avut noroc și a supraviețuit.

„Mi-era o teamă teribilă de rechini, iar când am filmat «Diamantul sângeriu», în 2006, chiar am rămas blocat într-o cuşcă cu un mare alb, ceea ce a fost grozav. Era un rechin alb uriaş (…), care a sărit după un ton prins deasupra cuştii, a încercat să îl muşte şi a intrat în cuşcă. Rămăsese cu jumătate din corp afară, eu m-am ghemuit pe podea, a încercat să mă muşte, dar am supravieţuit”, a spus Di Caprio.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X