Sari la conținut
Home » Lachi a IMPRESIONAT milioane de oameni! VIDEO VIRAL!

Lachi a IMPRESIONAT milioane de oameni! VIDEO VIRAL!

Lachi a IMPRESIONAT milioane de oameni! Lachi, câinele de la Poliția de Frontieră a Republicii Moldova, a reușit, din nou, să impresioneze milioane de oameni cu abilitățile sale.Instructorul său, Ghenadie Rotaru, de asemenea, polițist de frontieră în Republica Moldova, a postat pe rețeaua personală de socializare un filmuleț cu Lachi în timpul unei ore de antrenament.Filmuleţul care a strâns 1.215.502 de vizualizări îl puteți urmări mai jos:Sursă foto: Ghenadie Rotaru/ FacebookMai jos va prezentăm povestea emoționantă a unui căţel abandonat în aeroport!

Mesajul sfâşietor lăsat lângă patruped: „Stăpâna mea a fost implicată într-o relaţie abuzivă…”!

O femeie şi-a abandonat căţelul, un chihuahua pe nume Chewy, pe Aeroportul Internaţional din Las Vegas, dar nu l-a lăsat la întâmplare, ci însoţit de un bileţel emoţionant, potrivit indi100.

Chewy, în vârstă de trei luni, a fost găsit într-o toaletă din Aeroportul Internaţional din Las Vegas, alături de un mesaj care xplica decizia ei de a-l abandona.
„Bună! Sunt Chewy! Stăpâna mea a fost implicată într-o relaţie abuzivă şi nu şi-a permis să cumpere un bilet astfel încât să mă poată lua cu ea în avion. Nu a vrut să mă părăsească, dar nu a avut o altă opţiune”, scria pe bileţel. Citeste continuarea…

Etichete: