De 686 Vizualizari

Iubitorii animalelor nu vor fi incantati de performantele fetitei de 10 ani care a strans o colectie de trofee de vanatoare!

O fetita de 10 ani din Texas a doborat cu o arbaleta un aligator de aproape 4 metri lungime. Reptila uriasa cantarea 362 de kilograme.

Potrivit Daily Mail, micuta Ella nici nu a clipit cand monstrul acvatic si-a facut aparitia, in timp ce se afla la vanatoare impreuna cu parintii sai – Tony si Cindy Hawk.

ella2

Despre Ella Hawk se poate spune deja ca este un vanator cu experienta, avand deja la activ mai multe trofee de renume, desi este inca in scoala primara.


ella1

 

ella3

 

ella4

De altfel ea vanează de mai multi ani, cot la cot cu parintii sai. Tatal sau are o afacere in domeniul constructiilor, iar mama sa este de meserie hair-stylist, insa ambii parinti sunt vanatori si pescari experimentati care au cu ce se lauda.

tatal ellei

tatal ellei

ella5

Aligatorul de dimensiuni impresionante a fost vanat de Ella, pe raul Guadalupe Victoria, in apropiere de Texas, in 27 septembrie. Ea a ucis animalul dintr-o singura lovitura, sageata fiind tintita deasupra ochilor temutului pradator.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X