Sari la conținut
Home » Internat în spital din cauza unei boli grave, un bărbat a început să se simtă mai bine după ce și-a revăzut patrupedul!

Internat în spital din cauza unei boli grave, un bărbat a început să se simtă mai bine după ce și-a revăzut patrupedul!

  • de

Internat în spital din cauza unei boli grave, un bărbat a început să se simtă mai bine după ce și-a revăzut patrupedul!

Evenimentul surprinzător a avut loc în Brazilia!

Flávio, un bărbat internat într-un spital din Brazilia, a mărturisit echipei medicale în mod repetat cât de mult îi lipseşte animalul său de companie, care îi este alături de mai bine de opt ani.

Potrivit thedodo.com, dorinţa lui Flávio s-a îndeplinit în garajul Spitalului Memorial São José, din centrul oraşului Recife, deoarece intrarea animalelor este interzisă în aripa de oncologie.

Prin urmare, câinele a avut nevoie de un document veterinar care să ateste că are toate vaccinurile la zi.

Astfel, starea de sănătatea a unui brazilian care suferă de cancer s-a îmbunătăţit simţitor după ce a fost vizitat de câinele său de companie, lucru care i-a surprins până şi pe medicii de la Spitalul Memorial Sao Jose, din Recife, Pernambuco.

Ghidul turistic Flávio Santos şi Agadir au fost separaţi pe perioada tratamentului, însă la cererea pacientului, echipa de medici a autorizat în cele din urmă accesul animalului.

„Din cauza stării sale deosebit de grave, discutasem despre posibilitatea opririi tratamentului. [Flávio] era conştient, atent, vorbea”, a declarat medicul Rodrigo Trancredi.

Potrivit medicului, contactul cu animalele de companie aduce beneficii pentru corp şi psihic.

„Din punct de vedere psihologic, pacienţii vorbesc mai mult, se entuziasmează şi au un apetit crescut. Din punct de vedere fiziologic, există o reducere a ritmului cardiac şi a tensiunii arteriale”, explică medicul.

Într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook, Spitalul Memorial Sao Jose a distribuit câteva imagini deosebit de frumoase cu pacientul şi câinele său:

„În această săptămână am primit o vizită specială. Câinele Agadir a venit să-l viziteze pe „omul” său, Flávio Jose, care se află în tratament la noi. Întâlnirea a fost organizată de către angajaţii noştri pentru a-i îndeplini dorinţa lui Flávio, căruia îi lipsea enorm animalul de companie”, au scris reprezentanţii spitalului.