Sari la conținut
Home » Indiferent de problemele cu care s-a confruntat, o pisică și-a crescut puii cu multă dragoste!

Indiferent de problemele cu care s-a confruntat, o pisică și-a crescut puii cu multă dragoste!

  • de

Indiferent de problemele cu care s-a confruntat, o pisică și-a crescut puii cu multă dragoste!

Chiar dacă a rămas fără un picior, o pisică continuă să aibă grija puilor săi!

Următoarea mamă a dat dovadă de o puternică dragostea față de puii săi, indiferent de problemele care s-au ivit de-a lungul timpului, venite cu traiul de zi cu zi pe străzi. Indiferent de zona geografică, animalele de companie pot da dovadă de o adevărată empatie, mai ales față de proprii lor pui.

Pisica îşi găsise adăpost împreună cu puii săi în Gongju, Coreea de Sud, într-un loc cu un puternic potențial turistic. Când turiştii au observat felina, puţini ştiau că cei patru pisoi ai săi se ascundeau într-un loc sigur din apropiere.

În aceste condiţii este greu de imaginat cum a putut să-şi îndeplinească datoria de mamă şi să aibă grijă de pisoii ei. Ea nu a ezitat să le aducă mâncare și să îi păzească non-stop, chiar dacă durerea a fost prezentă mereu în viața ei.

Mulţi credeau că a fost abandonată după ce şi-a pierdut piciorul, fiind nevoită să-şi aducă puii pe lume singură şi în condiţii vitrege. Cu toate acestea, după tot ce ceea ce îndurase, această felină era de fapt tot o pisicuţă plină de compasiune şi prietenoasă, care iubea să fie mângâiată, să se joace sau să stea în preajma oamenilor

Spre surprinderea celor care i-au salvat, oamenii au fost impresionați de soarta foarte bună a pisoilor, fiind foarte bine îngrijiți de mama lor. Erau puțin temători față de oameni, deoarece  au fost nevoiți să trăiască izolați într-un colț de lume, fără să fi avut parte de ajutorul nimănui din zonă.

O pisică
O pisică

De acum înainte, mama şi puii vor avea mereu un acoperiş deasupra capului.. Videoclipul poate fi urmărit accesând link-ul următor pe YouTube.