Sari la conținut
Home » O pisică oarbă și bătrână a fost abandonată într-un moment extrem de dificil!

O pisică oarbă și bătrână a fost abandonată într-un moment extrem de dificil!

  • de

O pisică oarbă și bătrână a fost abandonată într-un moment extrem de dificil!

Abandonată fără milă, o pisică oarbă este salvată exact când se aștepta mai puțin!

Atunci când adoptăm un animal de companie, responsabilitatea întregii vieți cade asupra noastră, noi fiind nevoiți să îi oferim cele mai bune condiții din lume.

Din păcate, există încă persoane lipsite de inimă ce sunt sunt capabile să-şi abandoneze animalele de companie, deşi la vremea lor le-au umplut casa de dragoste şi bucurie.

Din păcate aşa s-a întâmplat cu Wilson. Un motan bătrân şi orb, cu sindromul imunodeficienţei feline, care a fost abandonat pe stradă tocmai de cei care ar fi trebuit să îl îngrijească.

Voluntarii ONG-ului au găsit acest motan adorabil în vârstă de 11 ani, care nu era doar orb şi bolnav, dar îşi pierduse şi mulţi dinţi, iar cei rămaşi erau rupţi.

Viaţa lui Wilson a fost plină de suferinţă şi abuzuri, lucruri evidenţiate de semnele vizibile de pe corpul său. El a fost mereu prins într-o luptă de supraviețuire, în care riscul cel mai mare era să rămână singur pe lume.

Când Wilson a fost salvat, starea lui de sănătatea era critică, zbătându-se între viaţă şi moarte.

Dar de îndată ce a ajuns la adăpostul din Salto de Pirapora, São Paulo, Brazilia, a primit toate îngrijirile medicale pentru a-şi recupera sănătatea.

Din fericire, într-una din zile, Barbara Teixeire, o mare iubitoare de animale, a trecut pe la adăpost în căutarea unui pisoi aşa cum făcuse şi cu alte ocazii şi de cum l-a văzut, s-a şi îndrăgostit de Wilson.

Barbara l-a adoptat şi l-a dus acasă pentru a-i oferi un cămin unde să-şi petreacă anii de aur înconjurat de dragoste.

Personalul adăpostului era totuşi îngrijorat de faptul că adopţia şi adaptarea lui Wilson în noua casă nu va fi uşoară.

O pisică
O pisică