Un motan a fost salvat de la o viață deplorabilă! Recuperarea uimitoare a felinei.

Bietul animal de companie a fost găsit într-o stare îngrozitoare!

Cu blana încâlcită, un biet motan fără stăpân rătăcea fără scop pe străzi, încercând să supraviețuiască într-o lume care l-a abandonat fără milă. Numele lui este Frisbee, iar voința sa a impresionat pe toată lumea!

Salvatorii au fost emoționați să vadă în ce stare poate ajunge un motan părăsit!

Salvatorii „Lowell TNR (Trap/Neuter/Return)” au reușit să îl prindă cu greu, fiind dus ulterior într-un adăpost pentru animale din Salisbury, Massachusetts, care i-a oferit tot ajutorul de care avea atât de mare nevoie.

„Inițial, a fost găsit pe stradă, cu blana puternic încâlcită (cel mai grav caz pe care l-am văzut vreodată) și extrem de flămând. El a fost capturat cu ajutorul Lowell TNR, ai cărui membri au văzut cât de prietenos este, dar avea și mare nevoie de o intervenție chirurgicală dentară urgentă”, a spus reprezentantul adăpostului pentru site-ul Love Meow.

Motanul roşcovan a fost foarte abătut când a ajuns la adăpost, dar situaţia lui părea că are motive serioase de îmbunătăţire.

După ce i-a fost scurtată toată blana şi reparaţi dinţii, Frisbee a putut ronţăi din nou şi s-a gudurat de salvatori, demonstrându-şi fericirea şi recunoştinţa.

În scurt timp, Frisbee s-a transformat dintr-un motan flămând cu o viaţă la limita existenţei, într-o felină fericită, cu burta plină.

Nu a durat mult până când personalitatea lui Frisbee a strălucit şi cineva s-a îndrăgostit de el.

„Frisbee a fost deja adoptat. Ce bucurie!”, au scris intr-o actualizare cei de la Love Meow.

Încetul cu încetul, motan începe să se recuperează pe deplin în noua lui casă. Chiar dacă inițial a fost mai timid, motanul a devenit acum „șeful” casei, având chiar și un loc favorit! Un fotoliu extrem de confortabil îl așteaptă mereu să se relaxeze.

Un motan