Sari la conținut
Home » Un motan a fost salvat de la o viață deplorabilă! Recuperarea uimitoare a felinei

Un motan a fost salvat de la o viață deplorabilă! Recuperarea uimitoare a felinei

  • de
Un motan

Un motan a fost salvat de la o viață deplorabilă! Recuperarea uimitoare a felinei.

Bietul animal de companie a fost găsit într-o stare îngrozitoare!

Cu blana încâlcită, un biet motan fără stăpân rătăcea fără scop pe străzi, încercând să supraviețuiască într-o lume care l-a abandonat fără milă. Numele lui este Frisbee, iar voința sa a impresionat pe toată lumea! быстрый займ на киви без отказа

pisică salvată
pisică salvată

Salvatorii au fost emoționați să vadă în ce stare poate ajunge un motan părăsit!

Salvatorii „Lowell TNR (Trap/Neuter/Return)” au reușit să îl prindă cu greu, fiind dus ulterior într-un adăpost pentru animale din Salisbury, Massachusetts, care i-a oferit tot ajutorul de care avea atât de mare nevoie.

„Inițial, a fost găsit pe stradă, cu blana puternic încâlcită (cel mai grav caz pe care l-am văzut vreodată) și extrem de flămând. El a fost capturat cu ajutorul Lowell TNR, ai cărui membri au văzut cât de prietenos este, dar avea și mare nevoie de o intervenție chirurgicală dentară urgentă”, a spus reprezentantul adăpostului pentru site-ul Love Meow.

felină la medicul veterinar

Motanul roşcovan a fost foarte abătut când a ajuns la adăpost, dar situaţia lui părea că are motive serioase de îmbunătăţire.

 

După ce i-a fost scurtată toată blana şi reparaţi dinţii, Frisbee a putut ronţăi din nou şi s-a gudurat de salvatori, demonstrându-şi fericirea şi recunoştinţa.

În scurt timp, Frisbee s-a transformat dintr-un motan flămând cu o viaţă la limita existenţei, într-o felină fericită, cu burta plină.

motan
motan

Nu a durat mult până când personalitatea lui Frisbee a strălucit şi cineva s-a îndrăgostit de el.

„Frisbee a fost deja adoptat. Ce bucurie!”, au scris intr-o actualizare cei de la Love Meow.

pisica

recuperarea felinei

Încetul cu încetul, motan începe să se recuperează pe deplin în noua lui casă. Chiar dacă inițial a fost mai timid, motanul a devenit acum „șeful” casei, având chiar și un loc favorit! Un fotoliu extrem de confortabil îl așteaptă mereu să se relaxeze.

Un motan
Un motan