Sari la conținut
Home » Indienii au descoperit un produs BENEFIC incredibil. Ce proprietăţi medicinale are urina de vacă

Indienii au descoperit un produs BENEFIC incredibil. Ce proprietăţi medicinale are urina de vacă

Indienii au descoperit un produs BENEFIC incredibil în lupta cu noul virus. Specialiştii din India alocă milioane de dolari pentru cercetare, care ar fi benefice și în lupta contra cancerului sau diabetului.

Pentru hinduism vaca e un animal capabil sa purifice omul, așa că din excrementele ei se fabrică inclusiv pastă de dinți. Un actor foarte celebru de la Bollywood, Akshay Kumar, a recunoscut public că bea zilnic urină de vacă întrucât are proprietăți terapeutice, inclusiv contra coronavirusului, potrivit Le Figaro, citat de vnews.ro.

Până în prezent niciun studiu ştiinţific nu a validat că urina sau balega de vacă ar avea proprietăţi curative.

Akshay Kumar a postat pe reţelele de socializare o discuție online în care promova o emisiune televizată cu aventurierul britanic Bear Grylls. Acesta are peste 26 de milioane de like-uri doar pe facebook.

Balega și urina folosite în lupta cu noul virus din China

În filmuleț se pot vedea cei doi bând ceai din excremente de elefant într-o rezervaţie indiană de tigri.

„Nu eram îngrijorat”, a explicat Kumar actriţei Huma Qureshi în timpul conversaţiei. „Eu beau urină de vacă în fiecare zi din motive terapeutice, aşa că a asta a fost în regulă”.

Mulţi indieni beau urină de vacă fiind de părere că aceasta aduce beneficii sănătăţii. Mai mulți membri ai partidului lui Modi au susţinut chiar că urina şi balega de vacă ar fi bune contra coronavirusului.

Organizaţia naţionalistă All India Hindu Mahasabha a organizat la jumătatea lunii martie o sărbătoare la New Delhi pentru a promova această băutură contra virusului Covid-19.

Etichete: