Sari la conținut
Home » Incredibil! Motanul Grădinii Zoologice din Neamț a fost furat de un grup de turiști!

Incredibil! Motanul Grădinii Zoologice din Neamț a fost furat de un grup de turiști!

  • de

Incredibil! Motanul Grădinii Zoologice din Neamț a fost furat de un grup de turiști!

Grădina Zoologică „Zimbrăria Dragoș Vodă” din județul Neamț a făcut un apel pe Facebook!

Scene de toată jena, lipsite de orice urmă de omenie și înțelegere! Motanul Grădinii Zoologice din județul Neamț, pe numele său Felix, a fost furat într-un mod înjositor, la începutul acestei săptămâni.

Un grup de turiști, dornici de a vedea frumusețile naturii amplasate și îngrijite în cadrul parcului zoologic Neamț, s-au gândit să nu plece cu mâna goală acasă, iar din păcate, în locul achiziționării unui magnet clasic, au decis să facă un gest de-a dreptul inacceptabil!

Acum, administratorii parcului zoologic au făcut un apel pe Facebook pentru a primi pisica înapoi, camerele de supraveghere surprinzând exact momentul furtului, cât și mașina acestora, o dubă gri Renault.

Dacă Felix nu se întoarce „acasă”, imaginile cu mașina vor fi făcute publice!

„În data de 15 februarie 2021, ora 14:32 acest motănel a fost furat și băgat într-o mașină de niște turiști la Grădina Zoologică!! Menționăm că totul s-a văzut pe camerele de supraveghere ale Grădinii zoologice „Dragoș Vodă”!! O dubă gri(RENAULT). Vă rugăm să îl aduceți înapoi, astfel să nu fim nevoiți să facem imaginile publice. Motanul are 2 ani, Chiar nu se poate aşa, să vii în vizită şi apoi să furi. Pisoiul avea zgardă, deci cine-l vedea putea să-şi dea seama că este al cuiva, că nu este vreun exemplar fără stăpân. L-am crescut de mic, mai are un frate şi o am şi pe mama lor. Sunt o iubitoare a animalelor şi nu pot să concep o asemenea faptă, să-ţi însuşeşti ceva ce nu-ţi aparţine.Incredibil!“, a declarat pentru adevarul.ro Roxana Cojocariu, care, împreună cu soţul, administrează grădina zoologică de la sediul Administraţiei Parcului Natural Vânători Neamţ.

Femeia a spus că intenționează să se adreseze poliției.