Sari la conținut
Home » Gestul impresionant al unui tânăr pentru cățelul său favorit!

Gestul impresionant al unui tânăr pentru cățelul său favorit!

  • de
Cățelul

Gestul impresionant al unui tânăr pentru cățelul său favorit!

Patrupedul are norocul să aibă un stăpân cu totul deosebit!

O călătorie cu autocarul poate deveni un adevărat chin pentru prietenii noștri cu patru picioare. De aceea, pentru Guilherme Senna, un tânăr iubitor de animale, gândul că va trebui să își pună cățelul mult iubit într-o cușcă l-a făcut să facă un gest cu totul deosebit. автокредит с первоначальным взносом онлайн

El a decis să cumpere un scaun suplimentar special pentru patrupedul său loial.

Gestul său a devenit imediat apreciat pe rețelele de socializare, fiind lăudat pentru că s-a gândit mai întâi la câine, în detrimentul cheltuielilor suplimentare pe care le va avea pe parcursul călătoriei.

Majoritatea animalelor sunt nevoite să își petreacă timpul închiși în cuști pe timpul deplasărilor mai lungi.

Cățelul
Cățelul

În loc să petreacă ore întregi într-o cuşcă de transport foarte îngustă până să ajungă la destinaţie, câinele a putut să se bucure de condiţii de linişte şi confort.

„Dacă câinele tău nu merită acelaşi confort ca tine, atunci, moral, nu meriţi să ai un câine. Trebuie să stai în portbagaj, iar el pe scaun”, a comentat Guilherme Senna într-o postare pe Facebook care a acumulat deja peste 25 de mii de reacţii şi 52 de mii de distribuiri.

Pe lângă respectul celorlalți iubitori de animale, cu siguranță că și patrupedul său a apreciat gestul stăpânului, având parte de o călătorie relaxantă. Cu siguranță că cei doi vor rămâne cei mai bui prieteni, iar astfel de călătorii vor deveni o obișnuință.