Sari la conținut
Home » Reacția adorabilă a unei leoaice atunci când prinde un pui de babuin căzut din copac!

Reacția adorabilă a unei leoaice atunci când prinde un pui de babuin căzut din copac!

  • de

Reacția adorabilă a unei leoaice atunci când prinde un pui de babuin căzut din copac!

Un pui de babuin s-a aflat la un pas de moarte!

O echipă din cadrul National Geographic au surprins un moment cu totul emoționant.

Totul a început atunci când o leoaică a atacat un grup de babuini, capturând şi ucigând instantaneu o femelă. Dar câteva clipe mai târziu fotografii şi-au dat seama că femela babuin nu era singură: micul său pui era încă agăţat de trupul acesteia.

Puiul a vrut rapid să se salveze, încercand să se caţere într-un copac. Dar era prea mic şi slab pentru a se urca de unul singur.

A fost momentul în care leoaica şi-a îndreptat atenţia spre el.

Fotografii care asistau la acest incident spectaculos s-au temut imediat de ce era mai rău: Că leoaica îl va mânca pe loc pe micul babuin.

Leoaica s-a apropiat blândă şi curioasă de puiul de babuin, şi peste câteva clipe cei doi au început să interacţioneze în joacă unul cu celălalt.

Remarcabil de blândă, leoaica l-a luat în treptat gură şi l-a dus într-un loc ferit. Câteva momente mai târziu, cei doi se îmbrăţişau.

Puiul de babuin părea să o fi acceptat pe leoaică drept mamă adoptivă, iar instinctul matern al prădătoarei nu a întârziat să apară.

Câteva clipe mai târziu, un leu şi-a făcut apariţia în acel loc. Leoaica s-a ridicat imediat şi l-a pus pe fugă, moment surprins în fotografia uimitoare de mai jos.

În timp ce toate acestea erau în plină desfăşurare, tatăl babuin stătea într-un copac din apropiere, urmărind cu atenţie evoluţia evenimentelor. Acesta a putut să își recupereze puiul în momentul în care leii nu erau atenți.

pui de babuin
pui de babuin
pui de babuin
pui de babuin