Sari la conținut
Home » Video. Șopârlă uriașă filmată în timp ce escaladează fereastra unei case, cu speranța că va putea intra: „Am crezut că e Godzilla”

Video. Șopârlă uriașă filmată în timp ce escaladează fereastra unei case, cu speranța că va putea intra: „Am crezut că e Godzilla”

O șopârlă uriașă, filmată în timp ce încearcă să pătrundă într-o casă, de o femeie care se afla recent în vizită la locuința fiului său, aflată în Apopka, Florida. Joycelyn Penson se afla recent în vizită la locuința fiului ei din Florida, când a văzut o șopârlă de mari dimensiuni cățărându-se pe geamul ferestrei casei unde locuiește fiul său.

Femeia s-a arătat de-a dreptul „îngrozită” de cele văzute, iar videoclipul femeii a devenit viral pe facebook, adunând peste o jumătate de milion de vizualizări.

Mama băiatului, Joycelyn Penson, identifică animalul ca fiind o reptilă potențial otrăvitoare care nu este originară din Statele Unite ale Americii.

Ea a exclamat: „Am crezut că e Godzilla”!

Joycelyn Person se afla la locuința fiului ei din Apopka, Florida, când a observat o șopârlă uriașă, încercând să urce pe o fereastră, și pe care a filmat-o din interiorul casei fiului ei, în timp ce creatura se afla afară, chinuindu-se să intre în imobil.

Femeia a ales să distrubuie clipul cu creatura gigantică pe o rețea de socializare, iar pe parcursul celor 40 de secunde de filmare, internauții pot vedea șopârla încercând să se urce pe geam din mai multe unghiuri și chiar mergând pe pervazul ferestrei.

Reptila uriașă ar putea fi o șopârlă monitor Savannah

Totodată, în filmuleț se observă cum șopârla de dimenisuni mari încearcă toate metodele de a intra în casă, dar văzând că nu are nicio șansă, întrucât nu are pe unde să intre că totul este închis, se dă bătută.

Specia exactă a reptilei filmate este încă neclară, iar Fox News susține că este vorba despre un Savannah Monitor, potrivit whatsnew2day.com.

„Oh, Dumnezeule! Uită-te la asta! Uite cine a venit să-l viziteze astăzi! Este o șopârlă Tegu! Am crezut că e Godzilla, a comentat femeia. „Inutil să mai spun că nu îl voi vizita prea curând! Și este pe veranda din față!” a adăugat Joycelyn.

Șopârla monitor Savannah nu este nativă din Florida, a declarat Comisia pentru conservarea peștilor și a vieții sălbatice din Florida (FWC). Ele sunt originare din Africa subsahariană.

Șopârla monitor Savannah este o specie populară pentru proprietarii de animale de companie.

Reptila uriașă din Apopka, Florida, părea a fi șopârla monitor Savannah, declară unii comentatori, care are un venin ușor, astfel că femeia nu a fost degeaba îngrijorată. Acest tip de reptile pot ajunge până la trei metri și sunt prezente, de obicei, în zone cu climat umed, tropical, exact cum este și regiunea Floridei.