Sari la conținut
Home » În memoria Reginei Elisabeta a II-a, câini din rasa Corgi vor defila în cadrul unei parade. Unde se va desfășura evenimentul

În memoria Reginei Elisabeta a II-a, câini din rasa Corgi vor defila în cadrul unei parade. Unde se va desfășura evenimentul

Câini din rasa Corgi vor defila în cadrul unei parade care se va desfășura în fața Palatului Buckingham, în onoarea Reginei Elisabeta a II-a. Acest eveniment va fi organizat de Agatha Crerer-Gilbert, iar oamenii din Marea Britanie care au ca animale de companie câini Corgi vor participa la această defilare.

Regina a avut, de-a lungul vieții sale, cel puțin 30 de câini din rasele Corgi și Dorgi.

Câinii au însoțit-o pe suverană toată domnia de peste 70 de ani

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a iubit enorm animalele, pe lângă cai, câinii aceștia au avut un loc aparte , dovadă că nu s-a putut despărți toată viața de această rasă.

Acum, cu ajutorul patrupezilor din rasa preferată de Regină, oamenii doresc să organizeze această paradă în semn de recunoștință pentru monarhul britanic, care a încetat din viață joi, 8 septembrie 2022.

Parada va fi organizată la o lună de la moartea Reginei Elisabeta

Câini din rasa Corgi vor defila în cadrul unei parade, desfășurarea acesteia fiind programată la data de 9 octombrie. Organizatoarea paradei povestește că obișnuia să îi trimită poze cu cățelușii din rasa Corgi suveranei, iar ea îi răspundea mereu.

„Obișnuiam să-i trimit fotografii cu Corgi și ea îmi răspundea mereu. Pentru a sărbători viața Majestății Sale, plănuim să organizăm parade cu câini Corgi la Palatul Buckingham și la alte moșii regale, precum Windsor, Sandringham și Balmoral. Odihnește-te în pace! Ea se află acum în Rai, alături de foștii ei Corgi”, a declarat Agatha Crerer-Gilbert, potrivit Mirror.

În urma morții sale, monarhul britanic a lăsat în urmă cinci cățeluși

Doi câini Corgi, pe Muick și Sandy, un Dorgi, o încrucișare între rasele Corgi și Dachshund și doi patrupezi din rasa Cocker Spaniol. De departe, cei mai cunoscuți rămân câinii din rasa Corgi, care au însoțit-o pe suverană atât in momentele fericite din viața ei, cât și în cele mai grele momente.

Aceștia au fost și subiectul unui film de animație intitulat „Cățeii Reginei”.