Sari la conținut
Home » În fiecare zi, la aceeași oră, o pisică merge și își așteaptă prietena să se joace! Cățelușa însă a murit, în urmă cu un an

În fiecare zi, la aceeași oră, o pisică merge și își așteaptă prietena să se joace! Cățelușa însă a murit, în urmă cu un an

În fiecare zi, la aceeași oră, o pisică merge și își așteaptă prietena să se joace! Cățelușa însă a murit, în urmă cu un an.

Povestea emoționantă a unei prietenii cu totul deosebite!

Pe nume Baby Grey, o pisică își așteaptă în continuare cea mai bună prietenă să iasă la joacă! Împreună cu o cățelușă, Gracie, au format o relație de prietenie extrem de interesantă, fiecare zi devenind o nouă ocazie de a-și petrece timpul împreună.

Potrivit thedodo.com, din păcate, Gracie a murit. Asta însă nu a oprit-o pe Baby Grey să intre în curte, stând în dreptul uşii, sperând că prietena ei va veni în fugă şi o va găsi la fereastră.

Shea Belew Brennaman, proprietara lui Gracie, este profesoară în Decatur, Alabama şi a observat pentru prima dată misterioasa pisică venind în vizită în urmă cu doi ani şi jumătate.

„Nimeni nu-i ştie numele”, a spus Brennaman. „Eu şi familia mea am poreclit-o Baby Grey.”

„Gracie era o femelă eskimo american şi stătea afară bună parte din zi”, a spus Brennaman. „Iubea natura şi, în timp ce era o ocrotitoare a casei noastre, era prietenă cu toate celelalte animale cu care interacţiona.”

„Gracie a acceptat-o în curtea noastră imediat, iar cele două au devenit rapid cele mai bune prietene”, a spus Brennaman.

„Lăsăm câteva roşii pentru Gracie pe pridvorul nostru, întrucât erau recompensele ei preferate, iar ea le împărţea cu pisica”, a spus Brennaman, „ceea ce era uimitor deoarece Gracie a fost foarte pretenţioasă în privinţa împărţitului mâncării”.

„Când Baby Gray a început să vină frecvent, cele două animale împărţeau mâncarea şi se relaxau la soare”, a spus ea. „Să stea tolănită în razele soarelui era activitatea ei favorită”.

„Avea o personalitate adorabilă”, îşi aminteşte Brennaman. „[Era] prietena tuturor şi era ca o mamă, în special cu Yorkie-ul nostru.”

În fiecare zi