Sari la conținut
Home » O apariție neașteptată: Cățelușa care locuia în canale

O apariție neașteptată: Cățelușa care locuia în canale

Fructe și legume toxice pentru patrupedul tău!

O apariție neașteptată. În calitate de fondatoare a asociației Logan’s Legacy, Suzette Hall își propune să salveze cât mai mulți câini din zona Los Angeles.

În cel mai bun caz, Hall și echipa ei prind în capcană un cățel care are nevoie de ajutor la scurt timp după ce primesc apelul. Dar, uneori, scena este plină de haos.

Acest lucru complică misiunea de salvare.

Este exact ceea ce s-a întâmplat zilele trecute. Un rezident local a văzut un pufos care trăia într-un canal de canalizare.

O apariție neașteptată

cățelușă cu pui; sursă foto: cutzucutzu.com
O cățelușă cu mai mulți pui care stau pe jos

Cățelușa, un amestec de retriever în vârstă de 6 luni, s-a ascuns discret sub un cartier rezidențial timp de câteva săptămâni înainte ca cineva să o observe. Majoritatea oamenilor au trecut pe lângă ea, până când, într-o zi, un iubitor de câini a observat-o și a refuzat să o părăsească.

Bunul samaritean a postat locația cățelușului pe Facebook și, în curând, mulțimi de prieteni iubitori de câini au început să inunde locul.

„Oamenii apăreau cu dulciuri și lese”, a declarat Hall. „Era ca o atracție turistică. A fost o nebunie”.

„Ieșea din canalizare și se uita, dar de îndată ce cineva venea să o ajute, fugea înapoi înăuntru”, a spus Hall. „Era atât de departe în spate, la cel puțin 6 metri”.

Îngropată în partea din spate a canalizării, pe care Hall a numit-o „gaura”, cățelușa s-a sustras salvatorilor ei. Era departe de raza lor de acțiune și, chiar și cu bețe lungi și stâlpi, nu au putut să o atragă afară.

Salvarea cățelușei

Așadar, după ce i-a rugat frumos pe toți ceilalți să plece, Hall și echipa ei au pus la cale un plan special.

„Știam că trebuie să îi acoperim gaura”, a spus Hall. „Era singurul mod în care aveam o șansă să o prindem”.

Au așteptat mai bine de două zile până când câinele s-a aventurat să iasă din nou din canalul de scurgere. Când fata înfometată și-a făcut în sfârșit apariția, echipajul a acoperit gaura instantaneu.

„Aceea a fost mica ei casă timp de două săptămâni”, a spus Hall. „Se simțea în siguranță acolo”.

Cu toate acestea, Hall știa că ce era mai bun pentru Cora încă nu venise.

Cora a fugit sub o mașină pentru siguranță. Echipa a folosit porți pentru copii pentru a bloca partea de jos a mașinii.  Hall i-a strecurat o lesă cu laț pe cap.

După un plâns de fericire mult așteptat, Hall a luat-o pe Cora și a condus-o direct la Camino Pet Hospital.

Cora a primit un certificat de sănătate curat la scurt timp după sosire și o baie de care avea mare nevoie. Apoi, a fost oficial pregătită pentru a fi dată în plasament, potrivit thedodo.

Până atunci, Cora va continua să îi sărute pe salvatorii ei.