Sari la conținut
Home » Îmbrățisarea unei pisicuțe! Povestea relației dintre două animăluțe

Îmbrățisarea unei pisicuțe! Povestea relației dintre două animăluțe

pisica van turcesc; sursă foto; lovetoknowpets.com

Îmbrățisarea unei pisicuțe. Ginger Biscuit, un pisoi, a fost găsit într-un canal de scurgere după o furtună mare, complet ud și având nevoie de ajutor.

Salvatorul său l-a adus la Greenside Animal Hospital. Pentru că nu se știa nimic despre starea lui de sănătate, acesta a fost pus în secția de izolare.

Recupererea lui Ginger

O pisică; sursă foto: pawlicy.com
O pisică care stă pe un pat și se recuperează

Aici acest s-a putut vindeca și recupera în liniște. Ginger a fost, pe bună dreptate, puțin nervos când a ajuns pentru prima dată la spital.

Avea doar 8-10 săptămâni și era foarte confuz.

„[Ginger] este timid, dar foarte iubitor și îi place să primească atenție odată ce și-a depășit teama inițială de contactul cu echipa noastră care îl îngrijește”, au declarat Dr. Joubert Viljoen și Dr. Suzette Greube, proprietarii Greenside Animal Hospital. „Este puțin circumspect față de oameni când intră în secția de izolare până când ne vede că îi aducem mâncare, apoi este fericit să iasă din carapacea lui și să interacționeze.”

Din fericire pentru Ginger, a primit secția de izolare numai pentru el – cu excepția lui Anne, o cățelușă.

Anne a fost și ea adusă la spital ca fiind rătăcită. Aceasta a fost găsită ascunsă într-un tufiș la un club sportiv din apropiere. Era acoperită de purici și căpușe și era foarte slăbită.

Unul dintre antrenorii de la club a adus-o la spital și toată lumea a putut vedea imediat că era destul de bolnavă. Au intrat în acțiune încercând să o vindece și au instalat-o în secția de izolare.

Îmbrățisarea unei pisicuțe

Într-o zi, personalul a intrat în secția de izolare și s-a oprit brusc. Ginger nu era în cușca sa. În schimb, era îmbrățișat cu Anne în cușca ei.

Cei doi doctori au declarat că: „Am subestimat capacitatea pisoiului de a se strecura singur prin ușa cuștii în care a fost plasat. Având în vedere cățelușa atât de slabă, nu am considerat niciodată că ar putea reprezenta un risc pentru pisoi, dar când i-am văzut împreună prima dată, cu siguranță a existat un moment de panică, având în vedere că unii câini nu reacționează bine la pisici și invers”, potrivit thedodo.

Cu timpul, cei doi au devenit inseparabili. Viljoen și Gruebe au spus chiar și ei că:”Este cu siguranță un caz de „al tău, al meu și al nostru” cu acești doi. Le place să se cuibărească și chiar să ia masa împreună! Au jucării, dar distracția preferată a pisicuței este urmărirea cozii lui Anne!”.