Sari la conținut
Home » Imagini emoționante cu un pui de căprioară confuz! El își confundă mama cu o țintă de vânătoare

Imagini emoționante cu un pui de căprioară confuz! El își confundă mama cu o țintă de vânătoare

  • de

Imagini emoționante cu un pui de căprioară confuz! El își confundă mama cu o țintă de vânătoare.

Vânătoare, o practică încă des întâlnită!

Imaginea de mai jos, publicată pe contul de Instagram al organizaţiei pentru protecţia animalelor AnimaNaturalis, a devenit virală prin încărcătura sa emoțională extrem de ridicată.

Din păcate, următoarea situaţie este des întâlnită. Puii rămân orfani după o acţiune de vânătoare, nedumeriţi şi confuzi, fără că mamele lor să-i protejeze şi trebuie să suporte consecinţele, nemaiputând să înveţe să se apere.

Manechinul, folosit ca țintă de vânătoare pentru a atrage bietele animale, a devenit „mama” unui pui de căprioară confuz, ghemuit în căutarea afecțiunii materne.

Pe de altă parte, puiul este, din păcate, cât se poate de real, dar, necunoscând ideile crude ale omului, a identificat o figură „familiară” în manechinul de plastic şi s-a aşezat aproape de el, cel mai probabil crezând că este mama lui. Din nefericire pentru el, totul este doar o închipuire, iar puiul este nevoit să se descurce singur.

Imagini emoționante cu un pui

O situație extrem de emoționantă, prin care animalul sălbatic este pus în fața unei adevărate tragedii. Chiar dacă scapă din ținta vânătorilor, puiul rămâne de unul singur, iar lupta pentru supraviețuire devine extrem de dificilă.