Sari la conținut
Home » Povestea sfâșietoare a celor două pisici. Cutia lăsată surpriză

Povestea sfâșietoare a celor două pisici. Cutia lăsată surpriză

Povestea sfâșietoare a celor două pisici. Când angajații de la Brother Wolf Animal Rescue au sosit la serviciu într-o dimineață recentă, au observat ceva ciudat. O cutie de transport pentru pisici era așezată în zona de joacă împrejmuită.

Povestea sfâșietoare a celor două pisici

Cutia de plastic nu fusese acolo cu o zi înainte. Așadar aceștia s-au dus să investigheze și au descoperit rapid o poveste sfâșietoare.

Înăuntru, două pisici se îmbrățișau împreună și, pe suport, cineva lăsase un bilet.

„Numele meu este Baby”, scria pe bilet. „Mămica mea nu mai poate avea grijă de mine. Vă rog să ne găsiți un nou cămin pentru mine și sora mea. Vă mulțumesc!”

Decizia mai bună

Șase pisoi
Șase pisoi care privesc atent de pe canapea

Ambele pisici erau curate și fuseseră periate recent. Păreau sănătoase și era clar că fuseseră foarte iubite de cel care le lăsase acolo.

„Când am văzut biletul, ne-a lovit puternic”, a declarat Brooke Fornea, director de marketing și experiențe pentru oaspeți la Brother Wolf Animal Rescue. „S-au vărsat câteva lacrimi. Inimile noastre s-au frânt absolut atât pentru pisici, cât și pentru persoana care a fost nevoită să le lase în urmă. Nici măcar nu ne putem imagina cât de grea trebuie să fi fost această decizie și ce trebuie să se fi întâmplat pentru a ajunge în acel punct.”

Camerele de luat vederi au arătat că pisicile fuseseră lăsate chiar înainte ca adăpostul să se deschidă pentru ziua de azi. Cel care le-a lăsat le-a pus într-un loc sigur.

Locul era umbrit într-o zonă împrejmuită, și știa că vor fi găsite imediat și duse înăuntru. Fostul proprietar al pisicilor a făcut ceea ce trebuia să facă pentru a se asigura că acestea vor fi bine îngrijite. Adăpostul vrea ca acea persoană să știe că ele prosperă datorită acestei decizii, potrivit thedodo.

Baby și sora ei au fost de atunci adoptate într-o nouă familie și se simt deja foarte bine. Noua lor familie le iubește foarte mult și este recunoscătoare fostei lor familii pentru că s-a asigurat că vor avea cea mai bună viață posibilă.