De 1710 Vizualizari

În Costa Rica se desființează grădinile zoologice

Autoritățile vor să trimită animalele în mediul natural.

Oficialitățile din Costa Rica au anunțat că au de gând să interzică prin lege grădinile zoologice. Astfel, animalele aflate în captivitate vor fi trimise în mediul lor natural. Anunțul a fost făcut de Rene Castro, ministrul mediului din Costa Rica.

„Bunica mea avea un papagal. Într-o zi l-am dus în grădină, iar pe deasupra a trecut un stol de papagali sălbatici. Al bunicii a zburat cu ei. Am fost destul de mirat, credeam că am avut grijă de el destul de bine. Nu-i lipsea nimic, îi dădeam de mâncare, eram afectuos cu el, dar când a avut ocazia să fie cu adevărat liber a plecat”, a povestit ministrul respectiv de ce vrea să ia această decizie. În schimb, reprezentanții grădinilor zoologice au spus că măsura aceasta nu va ajuta animalele, pentru că ele nu se vor adapta în libertate. În Costa Rica mai sunt interzise vânătoarea și circul cu animale. (A.C)

5 Comentarii

  1. Felicitari Costa Rica ! Sper ca mai multe tarii sa-se alature .

  2. Pe cand si in Romania?
    Odata am vazut un studiu care arata ca in Costa Rica traiesc cei mai optimisti oameni de pe glob. Daca are vreo legatura cu aceasta masura, mi-e teama sa ma gandesc pe cand vom face si noi la fel.

  3. SAaluam lectii de la o astfel de tara! In schim la noi, ministrul plumb da limber la vantoare de ursi. Sa te manance viermii,nenorocito!

  4. acelasi lucru ar trebui sa-l faca si romania mai ales ca circ avem zilnic

  5. Salut aceasta propunere!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X