Sari la conținut
Home » Noaptea la Zoo! A 9-a ediție a acestui eveniment a strâns peste 5.000 de oameni

Noaptea la Zoo! A 9-a ediție a acestui eveniment a strâns peste 5.000 de oameni

Noaptea la Zoo!

Noaptea la Zoo! Noaptea la Zoo a fost o experiență magică pentru peste 5.000 de iubitori de animale care au participat la cea de-a 9-a ediție a acestui eveniment special. A avut loc la Grădina Zoologică de la Bucov, lângă Ploiești.

Evenimentul a oferit ocazia vizitatorilor de a petrece timp în compania animalelor. Dar și de a se bucura de un spectacol impresionant susținut de artiștii Casei de Cultură a Studenților din oraș.

Noaptea la Zoo!

Atmosfera a fost una de poveste, cu muzică și participanți înconjurați de cele mai frumoase animale sălbatice. O fanfară condusă de un fachir i-a călăuzit pe cei aproape 5.000 de vizitatori la intrarea în Grădina Zoo de la Bucov. Și la miezul nopții, au avut ocazia de a face cunoștință cu animalele.

Pentru copiii prezenți, evenimentul a fost o experiență de neuitat. Însoțiți de părinți și bunici, aceștia au primit mâncare specială pentru a hrăni leii și urși. Mirosul tentant al cărnii a trezit pofta de o gustare nocturnă a animalelor sălbatice.

Alina Ene, director adjunct al Grădinii Zoologice Bucov, a vorbit despre acest eveniment. ,,Am avut foarte mulți copii, părinți, bunici, toți dornici să vadă comportamentul animalelor pe timp de noapte și modul în care se manifestă. Chiar și animăluțele au simțit acele emoții”.

Ultima oprire din această călătorie nocturnă prin grădina zoo a fost la maimuțele Pavian

Ultima oprire din această călătorie nocturnă prin grădina zoo a fost la maimuțele Pavian. Au adus zâmbete pe buzele spectatorilor nocturni.

Această ediție a evenimentului „Noaptea la Zoo” a fost cu siguranță o experiență minunată și educativă pentru toți participanții, oferindu-le oportunitatea de a descoperi comportamentul animalelor sălbatice în timpul nopții și de a petrece timp de calitate în mijlocul naturii.

,,Noaptea la Zoo” este un eveniment special organizat în unele grădini zoologice din întreaga lume. Le oferă vizitatorilor oportunitatea de a experimenta grădina zoologică într-un mod unic și diferit față de vizitele obișnuite pe timp de zi.

Acest eveniment are loc de obicei pe timpul nopții și permite participanților să descopere activitățile și comportamentul animalelor sălbatice în timpul orei de somn naturală, conform observatornews.ro.