Sari la conținut
Home » Imagini amuzante cu o „piscină” naturală din Parcul Național Ceahlău! Bucuria animalelor sălbatice

Imagini amuzante cu o „piscină” naturală din Parcul Național Ceahlău! Bucuria animalelor sălbatice

Imagini amuzante cu o „piscină” naturală din Parcul Național Ceahlău! Bucuria animalelor sălbatice.

Noi imagini surprinse pe pagina de Facebook a Parcului Național Ceahlău!

O baltă formată în mijlocul pădurii a devenit piscină pentru numeroase animale sălbatice.

„Din seria Monitorizări. Imagini rare care surprind o ursoaică și doi pui adăpându-se în pădure. Băltoaca s-a transformat mai târziu și într-o mică piscină. Puii de urs rămân, de regulă, până la doi ani cu mama lor, moment din care își încep existența solitară”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Parcului Național Ceahlău, acolo unde au fost postate și fotografiile.

Imaginile inedite au fost realizate în Parcul Național Ceahlău și surprind urși, un cerb, dar și o pisică sălbatică în timp ce se bucură de relaxare.

Imagini amuzante din Munții Ceahlău!

Parcul Național Ceahlău este o arie protejată de interes național ce corespunde categoriei a II-a IUCN (parc național), situată în nord-estul României pe teritoriul vestic al județului Neamț.

Situat în arealul Carpaților Orientali și localizat la nivelul zonei centrale, acesta ocupă o suprafață de 8.396 hectare (formată din conglomerate dure a Masivului Ceahlău) și include ariile protejate Polița cu Crini (rezervație naturală de tip științific și botanic) și Cascada Duruitoarea (monument al naturii).